Hyvä deittiprofiili: näillä vinkeillä onnistut

Toisiko uusi vuosi tullessaan mukanaan rakkauden? Miksipä ei luoda deittiprofiilia suomalaiseen Treffit24-palveluun ja kokeilla! Hyvä deittiprofiili voi hyvinkin olla avain onneen, ja pieni alun vaivannäkö on siihen ratkaisevassa roolissa. Olemme aiemmin koonneet Treffit24-blogiin useampia juttuja siitä, millainen profiili vetoaa treffailijoihin ja ajatuksia profiilikuvan tärkeydestä – tässä koontia olennaisimmista pointeista. Jos sinulta löytyy jo profiili, mutta vielä ei ole tärpännyt, kannattaa tsekata löytyisikö vinkeistä jotain uutta!

Vinkit hyvään deittiprofiiliin

1. Hyvä käyttäjänimi kertoo sinusta jotain

Parhaiten toimii selkeästi luettava sana, joka kertoo sinusta ja kiinnostuksen kohteistasi ja luo positiivisen ja helposti lähestyttävän mielikuvan. Jos runosuoni ei kovin kuki, pidä nimi ainakin neutraalina – jos ehdit parisuhdetta, seksiin viittaavat nimet voivat hyvinkin helposti karkottaa muut tosimielellä liikkeellä olevat deittailijat.

2. Sähköposti ja puhelinnumero tuovat turvallisuutta deittailuun

Suosittelemme kaikkia deittailijoita antamaan oikeat yhteystiedot. Uutiskirjeen tilaamalla saat treffailijoille ajankohtaiset asiat ja tarjoukset tietoosi. Puhelimeen tulee ainoastaan palvelun käyttöön liittyviä viestejä, ja pystyt sen avulla palauttamaan myös unohtuneen salasanan. Ei huolta, et saa mitään markkinointia puhelimeesi 🙂

3. Profiilin perustiedot kannattaa täyttää

Mieti, mitä itse haluaisit tietää toisesta – yleensä deittailijoita eniten kiinnostavia tietoja ovat sukupuoli, ikä ja tieto siitä, mitä henkilö palvelusta on oikeasti hakemassa. 

4. Kuvaustekstillä erotut massasta

Moni deittailija odottaa toisesta jonkinlaista kuvausta, jotta uskaltaa lähestyä tai vastata tämän lähettämään viestiin. Kirjoita edes jotain – ja ei huolta, kuvauksen kirjoittaminen on useimmille hankalaa, mutta mieti rauhassa ja kirjoita teksti vaikka osissa. Tsekkaa tämä aiempi blogikirjoitus aiheesta: kysyimme siinä mm. asioista, jotka Treffien deittailijoita kiinnostavat toisissa. Näitä olivat haaveet ja tulevaisuuden suunnitelmat, luonteenpiirteet, elämäntyyli ja -tavat, mitä palvelusta on hakemassa ja odotukset parisuhteelta, seksuaalisuus, harrastukset, kiinnostuksen kohteet ja inhokkiasiat ja omat arvot. Mitä toiset ovat sinusta sanoneet? Voit kysyä vaikka läheisiltä apua inspiraation saamiseksi. Muista, että sinun ei tarvitse esittää mitään mitä et ole: tarkoitus ei ole rakentaa kattavaa kiiltokuvamaista myyntipuhetta, vaan hieman helpottaa toista pääsemään sinusta jyvälle. Tutustumista voi jatkaa viestittelyn puolella 🙂 

5. Profiilikuva saa ihmiset kiinnostumaan

Vaikka kuva on Treffeissä vapaaehtoinen, fakta on, että useimpien käyttäjien mielestä sillä on iso merkitys jo profiilin klikkaamisessa. Positiivinen ilme ja selkeä, suht ajantasainen kuva ilman aurinkolaseja ja hattuja toimii yleensä parhaiten. Perussiistillä olemuksella (ja pssst, pitämällä paidan päällä) pääsee pitkälle, ja turhat filtterit kannattaa jättää pois. Hymyile ja ole vain oma itsesi <3 Profiilikuvasta enemmän juttua löydät täältä.

6. Treffit Plus -jäsenyydellä lisäherkkuja

Vaikka Treffit24-palvelua voi käyttää täysin ilmaiseksi, Plus-ominaisuudella parannat viestittelymahdollisuuksiasi ja näkyvyyttäsi palvelussa ja saat vinkkejä sopivista ihannekumppaneista. Voit kiinnittää tehokkaasti huomion Megafoni-huudoilla ja niiden avulla lähettää kivat terveiset potentiaalisille kumppaneille. Voit Plussalaisena testata erilaisia huutoja: yleisimmin parhaiten toimivat positiiviset viestit, sinusta kertovat mielenkiintoiset faktat, ehdotuksesi treffipaikaksi tai seuraksi johonkin harrastukseen, kehotus tutustua kattavaan profiiliisi ja vaikka päivän iloiset kuulumiset. 

7. Uskalla lähestyä ja vastata, vain siten tutustut

Nyt on aika lähteä deittiviidakkoon ja pistää näppäimistö laulamaan! Lähesty kiinnostavaa ihmistä henkilökohtaisella viestillä: tutustu hänen profiiliinsa ja löydä teitä kahta yhdistäviä asioita tai kysy lisää hänen mielenkiinnon kohteistaan. Vaivannäkö viestin kirjoittamisessa näkyy kyllä – samoin päinvastaisessa mielessä se, jos kopioit samaa viestiä usealle muulle. Lisää viestittelystä voit lukea artikkeleistamme Ensimmäisen viestin taikaa ja Ensimmäinen viesti ratkaisee.

Jotta kemioiden todellinen toimiminen saadaan selvitettyä ja treffit sovittua, on oman profiilin tietojen täyttäminen siihen ensimmäinen, paras ja ratkaiseva askel. Näillä vinkeillä pääset sujahtamaan deittailun maailmaan helposti. Nähdään Treffeissä!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Canva