Hyvin täytetty profiili on avain onneen

Kysyimme käyttäjiltämme, miten voisimme parantaa Treffit24-profiilien sisältöjä deittailijoille paremmiksi. Profiilin tietoihin voi lisätä kuvan, kuvaustekstin ja kertoa itsestään ja arvoistaan erilaisten valikoiden avulla Muokkaa profiilia -kohdassa. Myös oman ihannekumppanin ominaisuuksia voi listata Muokkaa ihannekumppaniasi -kohdassa. Ihannekumppanin ominaisuuksissa kannattaa kiinnittää huomiota ns. Deal breakereihin, mitkä ovat kaikista tärkeimpiä odotuksia kumppanista. Liian kireät kriteerit saattavat vähentää kumppaniosumia. Entäs jos se oikea asuukin Tampereella eikä Joensuussa? Mitä jos kotona viihtyvästä nallekarhusta sukeutuukin sujuva maailmanmatkaaja sinun innostamanasi?

Kuva kiinnittää huomion

Treffit24-profiiliin voi ladata vapaaehtoisesti profiilikuvan ja lisätä kuvagalleriaan lisäkuvia. Profiilikuvan edellytyksenä on, että kuva on kasvokuva deittailijasta itsestään. Noin 20% deittailijoista lisää profiilikuvan. Saamme jatkuvasti palautetta, että kuva pitäisi olla pakollinen kaikille

Kyselyt kuitenkin paljastavat, että profiilin kuvausteksti sekä tavat ja tottumukset ovat silti tärkeämpiä Treffit24-käyttäjille kuin kuvat. Monet kiittelevät sitä, että voivat esiintyä ilman kuvaa esimerkiksi työnsä tai pienen paikkakunnan vuoksi.

“Kuva henkilöstä pitäisi olla pakollinen, eihän sitä tarvitse näkyviin laittaa kun se näkyisi profiilissa vierailleelle, mielestäni merkittävä asia”, ehdottaa yksi käyttäjä. Nyt voi tehdä ratkaisun, jossa profiilikuvan jättää pois, mutta lisää omaan galleriaan kuvia. Näin profiilissa vierailevat pääsevät näkemään kuvan, vaikkei se hakutuloksissa näykään.

“Kuvan lataaminen pakolliseksi, mutta että sen voi ’paljastaa’ haluamilleen ja sitten taas halutessaan piilottaa tarvittaessa”, ehdottaa käyttäjä, joka haluaa pakolliset kuvat, mutta silti ymmärtää, että niitä halutaan myös piilottaa.

Kuvausteksti – Mitä mä keksisin?

Se, mitä itsestään kertoo on varmin tapa kiinnittää positiivista huomiota. Laura Honkasalon artikkeleissa on ollut hyviä esimerkkejä ja ideoita oman kuvaustekstin kirjoittamiseen. Myös monet deittailijat toivovat, että kuvausteksti olisi pakollinen, jotta profiilista saisi enemmän irti.

“Ehkä pieni esittely pakollisena. Helpompi löytää sitten, nyt ei monella oo mitään ja profiilista ei löydy juuri mitään. Vaikea ottaa sit mitään kantaa tai yhteyttä”, pohtii eräs käyttäjä. Tyhjä profiili ei kiinnosta ketään, kuten ei tätäkään naista: “Suurin osa miehistä ei kirjoita mitään profiilitekstiä saati laita kuvaansa. Sitten he lähettävät viestiä,että kiinnostaisiko tutustua? Jaa-a.. profiilisi perusteella ei kiinnosta…”. Vaikka tuntuu, ettei osaa kirjoittaa oikein mitään niin mahdollisuudet paranevat tuntuvasti, jos kertoo edes jotain, esimerkiksi lempileffansa.

“Mielestäni oma profiilini on aika kattava, olen saanut positiivista palautetta siitä kun olen kirjoittanut sinne itsestäni, vaikka en olekkaan kuvaani laittanut”, toteaa deittailija, joka toivoo muilta profiileilta samaa.

“Profiilin vapaaseen tekstiosioon olisi pakko kirjoittaa jotain. Esim vähintään 500 merkkiä”, ehdottaa toinen käyttäjä. Auttaisiko tässä esimerkkiaiheet, joista kirjoittaa? Käyttäjillä on myös ideoita siitä, mitkä ovat kiinnostavia asioita ihannekumppaneissa. Seuraavaksi käymme läpi esille tulleita ajatuksia.

Mitä haluaisit tietää toisesta jo ennen tapaamista?

Sen sijaan minkänäköinen, missä ammatissa tai mistä päin on, kumppanista tekee kiinnostavan ennen kaikkea se, millainen ihminen hän on. Mistä hän pitää, mitä hän tekee vapaa-ajallaan, mitkä asiat tuottavat hänelle iloa ja miten hän suhtautuu tulevaisuuteen. Tässä käyttäjiemme mielestä kiinnostavia ja olennaisia asioita, jotka toisista deittailijoista haluttaisiin tietää:

“Haaveet/tulevaisuuden suunnitelmat, luonteenpiirteet, odotukset parisuhteelta, seksuaalisuus”

“Mitä harrastat vapaa-ajallasi?”

“Voisiko nyt maalla asuva ajatella muuttavansa kaupunkiin tai päinvastoin.”

“Luonnetta, elämäntyyliä, elämäntapoja”

“Arki, esim. sen hektisyys, tulevaisuuden haaveet ja konkreettiset suunnitelmat, ihmissuhteet/sosiaalisuus, persoonallisuus ja luonne, ekologisuuteen ja kuluttamiseen tai rahankäyttöön liittyvät arvot”

“Miksi on kirjautunut palveluun,mitä oikeasti hakee vai onko vain ajankuluksi täällä.Millä asenteella hän on täällä.”

“Harrastuksesta, kodista ja sen merkityksestä. Niitä voi kyllä kysyä toiselta tavatessakin.”

“Harrastuksia, kiinnostuksen kohteita, inhokkiasioita, jne”

“Mitä toiset sanovat tai ovat mieltä kyseisestä henkilöstä? Mitä muuttaisit itsessäsi?”

Vain vajaa 5% profiilien sisältöön liittyvään kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että saa riittävästi tietoa toisista profiileista. 63% oli sitä mieltä, että riippuu profiilista onko tietoa tarpeeksi vai ei. 32% vastaajista kertoi, ettei saa riittävästi tietoa muista profiileista. Suurin syy (71%)  miksei tietoa saa tarpeeksi on se, ettei profiilin tietoja ei ole täytetty, vaikka koetaan, että profiiliin lisättäviä tietoja kuitenkin kysytään kattavasti (75%). 

Onnistuneiden kohtaamisten luomisessa auttaa tuntuvasti se, että kertoo itsestään mahdollisimman paljon, lisää profiilikuvan tai galleriakuvia ja kehottaa myös toista täyttämään tietojaan, jos tuntuu ettei yhteydenottajasta saa mitään mielenkiintosta selville. Treffit24-palvelun tarkoituksena on saattaa ihmisiä yhteen. Kannustamme kohtaamaan niin verkossa kuin tosielämässä. Kuten eräs käyttäjämme toteaa: “Ihminen pitää tavata henkilökohtaisesti kasvokkain. Täällä jaetut tiedot eivät paljoa kerro ihmisestä.”

Jotta kemioiden todellinen toimiminen saadaan selvitettyä ja treffit sovittua, on oman profiilin tietojen täyttäminen ensimmäinen, paras ja ratkaiseva askel deittipalvelussa.

Luo profiili tai viilaa vanha profiilisi kuntoon, lisää tietoja, kuvia sekä tekstiä ja lähde tutustumaan ihmisiin Treffit24-palvelussa!

Keskustele artikkelista täällä!

Teksti: Treffit 24-tiimi

Kuva: Pixabay

One thought on “Hyvin täytetty profiili on avain onneen

Kommentit on suljettu.