Deittailun turn offit – sinkkujen kokemuksia

Sinkkunainen näyttää kieltä treffeillä kumppanilleen, jolla on outo tapa.

Sinkkujen keskustelupalstoilla puhututtaa asiat, jotka potentiaalisessa deittikumppanissa onkin kääntäneet kiinnostuksen toiseen suuntaan. Lupaavasti alkanut tutustuminen saattaa törmätä turn offiin, eli ominaisuuteen, tapaan tai sanoihin, jotka latistavat tunnelman ja saavat harkitsemaan jatkoa uudelleen.

Muun muassa tällaiset asiat ovat saaneet kiinnostuksen lässähtämään: rumat kengät, heti tutustumisen alkaessa runsas hellittelysanojen käyttö ja viestittely, seksin puheeksi ottaminen ennen tapaamista, voimakkaat luonteenpiirteet tavattaessa, todellisuus ei vastaa kuvaa, existä puhuminen, voimakkaat tuoksut tai meikit, jne.

Halusimme kysyä deittailijoiden kokemuksia innostuksen lässähtämisestä ja miksi jotkut asiat häiritsevät ja toiset eivät. Osallistu kyselyyn tästä ja kerro kokemuksistasi! Julkaisemme tulokset anonyymisti myöhemmin blogissamme.

Viikonloppuseuraa ja kesäkaveria etsit kätevästi Treffit24-palvelusta. Treffailusäät ovat nyt hienosti kohdallaan!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash