Vinkkejä Treffit24-profiilin luomiseen

Hyvä deittiprofiili on avain onnistuneeseen deittailuun. Alusta asti kattavasti täytetty deittiprofiili helpottaa palvelun sujuvaa käyttöä ja se käy myös nopeasti, kun miettii muutamat seikat valmiiksi. Seuraavassa vinkkejä toimivan deittiprofiilin luomiseen.

Käyttäjätunnus Treffeissä

Treffit24-palvelu on anonyymi ja jokaisella deittailijalla on oma käyttäjänimi. Käyttäjänimet ovat uniikkeja ja koska deittailijoita on valtava määrä, saattaa valitsemasi nimi olla jo käytössä. Tällöin palvelu ehdottaa samankaltaisia vapaana olevia käyttäjänimiä.

Hyvä käyttäjänimi on selkeästi luettava sana, joka parhaimmillaan kertoo jotain deittailijasta, esimerkiksi kiinnostuksen kohteista ja luo positiivisen ja helposti lähestyttävän mielikuvan. Negatiivista kalskahdusta on käyttäjänimissä, joissa vähätellään itseä, pilkataan muita, on epäselviä merkkisarjoja tai rajuja kannanottoja.

Mikäli toiveissa on aito parisuhde, kannattaa seksiin viittaavat termit jättää pois käyttäjänimestä. Usein erityisesti naiskäyttäjiin vetoaa paremmin tavallinen positiivinen käyttäjänimi kuin suoraan seksiin viittava sanasto.

Sähköposti ja puhelinnumero – turvallisuutta Treffeissä

Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä esimerkiksi Treffit Plus -palvelun toimivuuteen liittyen. Anna siis oikea toimiva sähköposti, jota seuraat säännöllisesti. Uutiskirjeet ja mahdolliset tarjouskirjeet kannattaa myös hyväksyä, näin saat tietoa palvelun ajankohtaisista asioista ja myös hyvistä tarjouksista. Sähköpostia lähetetään maksimissaan kerran viikossa. Uutiskirjeen voi aina myös perua.

Palvelun turvallisuuden parantamiseksi deittiprofiili tulee vahvistaa puhelinnumerolla. Myös unohtuneen salasanan palautus tapahtuu tekstiviestillä, joten puhelinnumerotietojen ylläpitäminen on tärkeää myös numerosi vaihduttua. Puhelimeen tulee ainoastaan palvelun käyttöön liittyviä viestejä, emme koskaan lähetä markkinointiviestejä puhelimeesi.

Kiinnostava ja ainutlaatuinen deittikumppani: Sinä

Voit kertoa itsestäsi mittavan määrän asioita profiilisi perustiedoissa aina elämäntyylistä musiikkimakuun. Muita deittailijoita eniten kiinnostavia tietoja ovat sukupuolesi ja ikäsi lisäksi mitä olet palvelusta etsimässä. Kerro millaista suhdetta haet ja panosta kuvaustekstiin.

Hyvä kuvausteksti kertoo millainen ihminen sinä olet, mikä on sinulle tärkeää ja mistä asioista nautit. Sinä olet jonkun ihannekumppani, anna siis tarpeeksi tietoja itsestäsi, niin löydätte toisenne nopeammin! Hyviä vinkkejä profiilin laatimiseen löydät myös aiemmista artikkeleistamme Hyvin täytetty profiili on avain onneen ja Laadi tehokas treffi-ilmoitus.

Millainen on unelmiesi deittikumppani?

On tärkeää, että määrittelet myös millaista kumppania olet hakemassa. Näin saat hakutuloksiin hyviä matcheja ja Plus-jäsenille tiedotetaan erikseen aina kun omaa ihannekumppania vastaavia deittailijoita on palvelussa.

Sukupuoli ja ikä lienevät tärkeimmät kriteerit, mutta tutustu myös muihin ominaisuuksiin. Jos sinulla on toiveita esimerkiksi pituudesta, lapsista tai elämäntavoista voit sen tässä kohdassa määrittää.

Deittiprofiilikuva antaa ensivaikutelman

Suurin osa deittailijoista on sitä mieltä, että kuvalla on suuri merkitys uuteen ihmiseen tutustuessa. Kannattaa siis laittaa deittiprofiiliin kuva, josta näkee millainen olet. Positiivinen ilme ja selkeä kuva ilman aurinkolaseja ja hattuja toimii parhaiten. Jos otat selfien, katso kameran linssiin äläkä näyttöön, näin katseesi kohdistuu oikein kuvassa. Vaikka tosirakkaus ei katso pelkkää pintaa, on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota siihen miltä kuvassa näyttää. Usein siisti olemus saa klikkaamaan profiilin auki tarkempaa tutustumista varten.

Parturissa säännöllisesti käyvät ja parran siistineet miehet ovat useimmiten enemmän naisten makuun kuin kotoisat karvaturrit. Myös vaatteet on hyvä pitää profiilikuvassa päällä. Insider-lehden artikkelin mukaan paidattomat profiilikuvat eivät ole naisten mielestä houkuttelevia, vaikka monet miehet luulevat niin. Paita kannattaa riisua vasta kun on tutustuttu vähän paremmin.

Siistitty ulkonäkö sekä riittävä vaatetus toimivat myös naisten profiilikuvissa. Joskus houkutus käyttää mitä moninaisempia filttereitä kuvissa on suuri, mutta usko pois, olet upea juuri sellaisena kuin oikeasti olet. Hymy on paras ehostus kaikille 🙂

Lisää vinkkejä profiilikuvasta voit lukea artikkelistamme täältä.

Treffit Plus -jäsenyys

Treffit24-palvelua voi käyttää täysin ilmaiseksi, sillä palveluun liittyminen, sieltä seuran etsiminen ja mielenkiintoiseen ihmiseen yhteyden ottaminen on ilmaista. Tarjoamme peruskäytön lisäksi Plus-ominaisuuksia, jotka parantavat viestittelymahdollisuuksia, kertovat kuka on vieraillut profiilissassi, vinkkaavat sinulle sopivat ihannekumppanit ja parantavat löydettävyyttäsi palvelussa.

Yksi tapa kiinnittää ihannekumppanisi huomio on Megafoni-huuto, oma henkilökohtainen paikkasi lähettää terveiset kiinnostaville kumppaneille. Megafoni-huudossa parhaiten toimivat positiiviset viestit, sinusta kertovat mielenkiintoiset faktat, ehdotuksesi treffipaikaksi tai seuraksi johonkin harrastukseen, kehotus tutustua kattavaan profiiliisi ja vaikka päivän iloiset kuulumiset.

Valittaminen, syyttely, pilkkaaminen, itsensä vähättely ja pelkkä toteamus “kumppani hakusessa” eivät houkuttele vierailulle profiilisi, mikä on megafoni-huudon tavoite. Plus-käyttäjillä on käytössä useampi huuto, joten voit myös testata erilaisilla teksteillä millainen viesti tuo eniten kävijöitä profiiliisi.

Viestittely deittipalvelussa

Toisinaan saamme palautetta siitä, että keskustelut kuihtuvat tai ihmiset eivät vastaile viesteihin. Jos löydät kiinnostavan ihmisen, lähesty häntä henkilökohtaisella viestillä. Tutustu hänen profiiliinsa ja löydä teitä kahta yhdistäviä asioita tai kysy lisää hänen mielenkiinnon kohteistaan.

Jos olet nähnyt vaivaa viestin kirjoittamisessa se näkyy vastaanottajalle. Sama pätee myös jos lähetät saman viestin usealle ihmiselle; kopioinnin ja yleisellä tasolla olevan tekstin tunne välittyy vastaanottajalle, eikä tee sinusta uskottavaa kumppaniehdokasta. Lisää viestittelystä voit lukea artikkeleistamme Ensimmäisen viestin taikaa ja Ensimmäinen viesti ratkaisee.

Näiden vinkkien avulla profiilin luonti ja deittailun aloittaminen sujuu helposti. Ota ensiaskel tulevaisuuteen Treffeissä!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Treffit24