Rakkaustarinoita Treffeistä

Saamme päivittäin kertomuksia siitä, kuinka Treffeistä on löytynyt kumppani. Jotkut kiittelevät deittipalveluamme vielä vuosien jälkeenkin puolison löytymisestä. Meistä on mahtavaa, että saamme olla mukana ihmisten tärkeissä elämänvaiheissa. Ohessa tarinoita treffailijoilta!

Puoliso löytyi deittipalvelusta

”Halusin jakaa tarinamme, sillä moni ihminen kokee, ettei todellista rakkautta voi ikinä löytää… Voi kyllä, mutta kaiken A ja O on se, millainen ihminen rinnallesi sopii, mitkä arvot vastaavat omiasi ja vielä ne kuuluisat kemiat :)!

Eräänä pimeänä talvi-iltana loin Suomi24-treffipalstalle profiilin. Se tuntui oudolta ja epätoivoiselta, mutta mietin, että miksi en minä jos joku muukin on löytänyt sieltä rakkauden. Olen kouluttautunut nainen ja ulkoisesti viehättävä ja vientiä oli paljonkin. Ongelma vaan oli se, että en halunnut miestä, joka liikkuu baareissa, joten sieltä häntä en tulisi varmaan koskaan löytämään. Yksinhuoltajana en myöskään valtavan usein käynyt ulkona.

Aluksi seurailin uteliaana muiden profiileja. Sitten eräänä päivänä uskaltauduin treffeille – kaksillekin. Niistä puuttui jotain – tai oli ehkä jotain liikaa… Eräänä päivänä löysin useiden viestien joukosta yhteydenoton, joka oli ystävällinen, tavallinen eikä itseään nostattava. Profiilikuva oli iloinen ja urheilullinen mutta maltillinen. Siinä se oli. Kävimme kahvilla. Tuo ystävällisyys, älykkyys, huomaavaisuus, hyväntahtoisuus ja komeus sai kiinnostukseni heräämään.

Hiljaa edeten satutettu ja särkynyt sydämeni alkoi luottamaan ja rakastamaan. Nyt olen ollut tuon miehen kanssa jo 5,5 vuotta. Valtavan rakas ja upea mies. Sydän täyttä kultaa, joka on rakastanut minut ehyeksi ja onnelliseksi naiseksi. Usko ja etsi, niin voit löytää <3 ”

Tämä mahtava tarina ilahdutti meitä ja olemme onnellisia parin puolesta!

Hyviä kohtaamisia treffipalvelussa

Viime viikkoina treffailijoiden terveisissä on toistunut hyvän matchin löytyminen ja toiveikkuus tulevaa kohtaan.

”Mies jaksoi kirjoitella ja houkutella 8 kk ennenkuin suostuin tapaamiseen. Se oli menoa ensi silmäyksestä. Välimatkasta johtuen tapaamiset on satunnaisia, mutta juttelemme päivittäin puhelimessa ja viestittelemme jatkuvasti.”

”Olen löytänyt elämänkumppanin tältä palstalta. Suunnittelemme yhteenmuuttoa ja yhteistä elämää reilun 2 kk tuttavuuden jälkeen.”

”Pitkän ”väännön” jälkeen me päätettiin aloittaa tutustuminen toisiimme. Nyt tuntuu hyvälle :)”

”Löysin ihanan ihmisen ja rakkaus syttyi.”

”Olin jo sulkemassa treffisovellusta ja laittamassa puhelinta pois kun hän laittoi viestiä. Näin hänen kuvansa ja tiesin, tässä se nyt on, minun tuleva mieheni! Ensimmäiset kahvittelutreffit kestivät 5 h ja tiesin heti, että tämä on jotakin enemmän. Onneksi tunne on molemminpuoleinen!”

”Löysin mahdollisesti sopivan ihmisen, mutta ensin tutustutaan, että oppii toisen tuntemaan, eli ei kumppania, mutta hyvä ehdokas. Kiitos kivasta treffipalvelusta!”

Kiitokset tulivat myös entiseltä sinkulta, joka vuosien jälkeenkin on yhä rakastunut: ”Me tavattiin vaimon kanssa toisemme teidän treffipalstan kautta ja nyt ollaan oltu kohta 10 vuotta yhdessä. Ollaan ehditty naimisiin ja meillä on 4 lasta. Homma meni siis enemmän kuin nappiin, kiitos teidän! :)”

Näihin ihaniin rakkaudentäyteisiin tunnelmiin on hyvä tuudittautua ja katsoa kevääseen yhdessä oman kumppanin kanssa, jonka voit löytää vaikka jo tänään Treffit24-palvelusta!

P.s. Muista hyödyntää Ystävänpäivän Plus-etumme, joka on voimassa enää tämän viikon loppuun <3 !

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash