Marraskuun rakkaustarinoita

Pimeä marraskuu ei ole se kuukausista riemukkain, mutta silloin onkin mukavaa saada piristystä elämään uusiin ihmisiin tutustumisesta. Marraskuussakin Treffeissä kohdattiin, tavattiin ja tutustuttiin ja pimeä aika muuttuikin yhtäkkiä valoisammaksi!

Ohessa muutama tarina marraskuun deittailijoilta:

Näin mielenkiintoisen profiilin viimeksi kirjautuneiden joukossa. Katsoin profiilin, mutta en jostain syystä laittanut viestiä; mies kuitenkin näki minut profiilissaan vierailleissa ja laittoi viestiä. Laitoimme alusta asti pitkiä viestejä puolin ja toisin, kunnes noin viikon jälkeen vaihdoimme numerot ja ensimmäisen kerran puhelimessa puhuimme koko yön putkeen. Kaikki vaan jotenkin klikkasi alusta asti, juttu edennyt todella nopeasti mutta tuntuu todella oikealta. Eli kiitos Suomi24 Treffeille, löytyi sellainen kevyt loppuelämän juttu!
Nainen, 27v

Näin kävi aivan mahtava juttu että löytyy se oikea henkilö jonka kanssa rakkaus on totta <3
Nainen, 47v

Minut löysi täältä ihanan rauhallinen ja miellyttävä mies. Pyöräytti sukat ja sai perhosparven vatsaan pörräämään. Nyt katsellaan rauhassa mitä tästä tulee.
Nainen, 52v

Hieman vähäsanaisempiakin rakkaustarinoita löytyi.

Kiva muija.
Mies, 60v

Mukava nainen löytyi.
Nimetön

Löyty ihan kiva tyyppi!
Nainen, 32v

Paras kumppani löytyi!
Mies, 61v

Kumppani löytyi naapurikunnasta.
Mies, 68v

Joskus rakkaus yllättää ensisilmäyksellä, vaikkei siihen moni uskokaan. Yhtäkkiä tulevaisuus näyttääkin harvinaisen selvältä.

Ekat treffit ja heti nappasi. Toisilla treffeillä puhetta jo häistä???? Nyt mennään eteenpäin, yhdessä!
Nainen, 48v

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika punnita mennyttä ja tulevaa. Monella on tänä vuonna ollut aikaa pohtia millaista elämää haluaa elää. Kuuluuko siihen elämänkumppani, mukavia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa, vapaus ja suunnittelemattomuus. Seuraavilla kerroilla käymme blogissa läpi odotuksia parisuhteesta ja itseensä tutustumisen tärkeydestä.

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash