Syyskuun rakkaustarinat Treffeistä

Treffit24-palveluun kirjautui syyskuussakin tuhansia uusia deittailijoita ja uusia parisuhteita syntyi taas runsaasti. Kun on aika poistaa profiili palvelusta, pyydämme ihmisiä jakamaan kokemuksiaan ja tuntemuksiaan kun kumppani on palvelusta löytynyt. Tässä poimintoja syyskuun rakkaustarinoista.

“Taisi se mukava Neito nyt löytyä.. ainakin asumme nyt saman katon alla ja samassa sängyssä nukumme!”
Mies, 65

Kun se oikea osuu kohdalle, voi uusiksi mennä asunto, kotipaikka ja jopa nukkumisjärjestelyt.

“Minuun otti yhteyttä mies, joka asuu lähellä, tavattiin pian ja se oli kyllä vahvaa ihastumista ensi silmäyksellä!! Jatkamme tutustumista ja poistun täältä…”
Nainen, 49

Hyvin usein kuulemme tarinoita siitä, että kumppani, joka on Treffit24-palvelusta löytynyt, asuukin yllättävän lähellä, jopa samalla kadulla!

“Oikea ihminen sattu löytymään, kiivasta viestien vaihtelua päivittäin..olen jo nyt lätkässä..ihanaa”
Nainen, 47

On ihanaa olla lätkässä <3 Joskus ihastuminen pääsee yllättämään nopeastikin kun se oikea tyyppi tulee vastaan.

“Löysin ihanan miehen, johon olen rakastunut”

Nainen, 66

“Löysin ihanan naisen suomi24:sta”

Mies, 57

Tyypillisin rakkaustarina, joita saamme profiilinsa poistavilta on lyhyesti ja ytimekkäästi “Löysin ihanan miehen / naisen”. Kolme sanaa täynnä tunnetta. Treffit24 on täyttänyt tehtävänsä.

“Muinoin noin 4 vuotta sitten tavattiin ja sitten rakastuin minua vanhempaan mieheen.”
Nainen, 36

Vanha tuttu saattaa tulla yllättäenkin vastaan. Kun ajoitus on molemmille sopiva, saattaa tapahtua odottamattomia asioita 🙂

“Hellu löyty”
Mies, 44

Mitä sitä sen enempää tarinoimaan, pääasia että kumppani on saatu vierelle ja elämä jatkuu valoisampana yhtä matkaa kulkien.

Kaamosaika lähestyy ja moni nauttii rauhallisemmasta arjesta kotisohvalla. Mihinkään ei juuri nyt ole kiire, voi tunnelmoida kynttilänvalossa ja antaa itselleen luvan rentoutua. Jos kaipaa kaveria kotoiluun, voi sellaista lähteä rauhassa etsimään Treffit24:stä. Luo kattava profiili, kerro millainen olet ja millainen kumppani olisi sinulle sopiva. Keskustelkaa, treffailkaa ja ehkä kaamos tulee selätettyä tänä vuonna yhdessä jonkun erityisen kivan kaverin kanssa.

Teksti: Treffit24

Kuva: Unsplash