Treffit24 on aktiivinen deittipalvelu

Treffit24 on 15-vuotisen historiansa aikana vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa deittailussa. Useiden uusien deittipalvelujen ilmestyessä Treffit24 ei kuitenkaan ole menettänyt suosiotaan kumppanin etsinnän apuvälineenä. Joka kuukausi palvelussa deittailee satoja tuhansia suomalaisia, uusia profiileja luodaan kymmenisen tuhatta ja noin pari tuhatta kumppanin löytänyttä sinkkua poistaa profiilinsa Treffeistä.

Treffit24 on keski-ikäisten suosiossa

Treffien suurimmat käyttäjäryhmät löytyvät ikähaarukasta 25-55 vuotta. Treffeistä etsitään sekä ensimmäistä vakavaa parisuhdetta että uutta elämänkumppania nuoruudenrakkauden jälkeen. Suurin osa käyttäjistä ilmoittaa etsivänsä pitkäaikaista parisuhdetta. Moni kertoo, ettei ole väkisin etsimässä ketään vaan suhtautuu uteliaisuudella treffailuun ja antaa mahdollisuuden vakavan parisuhteen löytymiselle, jos siltä molemmista tuntuu. Yhä jatkuvat poikkeukselliset olosuhteet saavat lisäpiristystä, kun arkeansa voi jakaa jonkun kanssa. Turvallinen treffailu tuo vaihtelua loppuvuoteen.

Treffien käyttö korostuu suurten kaupunkien läheisyydessä

Treffit24-palvelua käytetään laajalti ympäri Suomen. Ei ole harvinaista, että treffeillä käydään pidempienkin matkojen päässä. Monesti kumppania etsitään läheltä omaa asuinaluetta, vaikka se oikea voi asua missä vain. Eniten palvelun käyttäjiä kuitenkin löytyy Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta sekä Tampereelta, Turusta, Oulusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Joensuusta ja Rovaniemeltä. Deittipalveluiden yleistyttyä yhä useampi löytää kumppanin nimenomaan netistä. Treffit24-palvelussa itsestään voi kertoa kattavasti ja käyttää nimimerkkiä, jos ei halua tulla tunnistetuksi paikkakunnan perusteella.

Viestit viuhuvat Treffeissä

Päivittäin lähetettyjen viestien määrä Treffeissä on useita kymmeniä tuhansia. Keskustelut käyvät siis kuumana päivittäin. Vilkkaimmat deittailupäivät sijoittuvat viikonloppuun, jolloin on aikaa sopia treffejä ja tutustua rauhassa potentiaaliseen kumppaniin. Seuranhaku korostuu myös vuodenvaihteen ja pääsiäisen aikaan sekä kesäkuukausina. Treffailu on kuitenkin mukava piristysruiske myös pimeneviin syysiltoihin. Seuraa ruskan ihailuun, sohvannurkkaan villasukat jalassa käpertymiseen ja kotimaan syysmatkailuun voit sinäkin löytää Treffit24-palvelusta jo tänään. Luo profiili ja anna mahdollisuus syksyyn yhdessä <3

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash