Elokuiset rakkaustarinat Treffeistä

Joka kuussa Treffit24-palveluun kirjautuu tuhansia uusia deittailijoita ja joka kuussa Treffit24:stä parisen tuhatta ihmistä löytää kumppanin. Osa näistä parisuhteen löytäneistä jättää terveisensä ja tarinansa palveluun. Tässä poimintoja elokuun rakkaustarinoista.

“Löysin omani, vaikka vaati ensin pienen välieron.”
Nainen, 42v

Vaikka suuri osa deittailijoista etsii kumppania lähialueilta, ei ole harvinaista että sen oikean perässä ollaan valmiita matkaamaan pidemmällekin. Kun kemiat kohtaa, ei välimatka tunnu liian pitkältä.

“Löysin ihmisen, jota en koskaan olisi uskonut olevan olemassakaan. Olemme niin samanlaisia, mutta niin erilaisia. Tuntuu, että hän on ollut se ”puuttuva palanen”. Asiat vain etenivät itsestään ja luontevasti heti, kun hän tuli puhumaan. Etäisyys on pitkä, mutta se ei kumpaakaan haittaa.”
Nainen, 23v

Parasta on kun ensitreffeillä jo tietää, että kumppani on erityinen ja aiheuttaa sydämentykytyksiä <3

“Löysin kumppanin jossa oli heti rakkautta ilmassa ja perhoset nousivat heti vatsanpohjaani! Todella ihana tunne :)”
Nimetön

Jotkut tykkäävät kirjoitella ensin pitkään kumppanin kanssa ennen tapaamista. Toiset taas haluavat treffeille mahdollisimman pian!

“Numerot vaihdettin ja seuraavana päivänä nähtiin 🙂 Nyt aletaan rakentamaan uutta ja hyvää suhdetta.”
Mies, 51v

Ihania naisia, ihania miehiä, ihania yhteisiä rakkaustarinoita syntyy Treffeissä jatkuvasti!

“Täältä tapasin ihanan naisen”

Mies, 39v

Joskus deittipalvelussa ei tarvitse olla kovinkaan kauaa, kun sykähdyttävä kumppani nappaa kohdalle! Silloin kannattaa rauhassa katsoa mihin suhde kehittyy.

“Yllättävä kohtaaminen tapahtui nopeammin kuin olisin ikinä uskonut, mutta mies on niin kiinnostava, että tämä katsotaan loppuun saakka!”
Nainen, 51v

Toiset käyttäjät tykkäävät Treffit24-palvelun flirtti-ominaisuudesta, toiset haluaisivat siitä kokonaan eroon. Tämä deittailija liputtaa flirttien puolesta 🙂

“Ensimmäinen flirtti ja nappasi!”
Mies, 57v

Yksi hyvä riittää.

“Löysin sen yhden hyvän ja kenties sen oikean naisen.”
Mies, 47v

Aloita deittailu Treffeissä jo tänään! Ehkä ensi kuussa luemme juuri sinun rakkaustarinaasi!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash