Mistä deittailuaiheesta sinä haluaisit lukea?

Kesän aikana olemme julkaisseet juttuja täydellisistä ja ei-niin-täydellisistä treffeistä, romantiikan merkityksestä, Treffit24-palvelun hyvistä ja kehitettävistä puolista sekä otteita deittailijoiden aidoista rakkaustarinoista.

Kuuman kesän lähestyessä kohti vääjäämätöntä loppuaan suuntaamme katseet syksyyn ja uusiin kuvioihin. Työt ja harrastukset alkavat olosuhteiden sallimissa puitteissa, illat pimenevät hiljalleen ja viereen olisi mukava löytää kumppani jonka kanssa käpertyä sohvalle ja olla vain. Kumppaninetsintään helpotusta tarjoaa Treffit24-palvelu, jonka peruskäyttö on täysin ilmaista.

Onko mielessäsi deittailuun tai parisuhteisiin liittyvää aihetta josta haluaisit lukea blogimme sivuilta? Nyt on aika ehdottaa ideoita! Vastaa kyselyymme. (EDIT: Kysely päättynyt, kiitos vastauksista!)

Käymme vastaukset läpi ja kirjoitamme artikkelit mielenkiintoisimmista tai eniten mainituista aiheista.

Nautitaan loppukesän lämmöstä ja valosta ja säilötään energiat syksyä varten 🙂

Terveisin Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash