Miksi Treffit24?

Kysyimme Treffit24-deittailijoilta kokemuksia palvelusta. Kysely toteutettiin sivustolla pop-up -lomakkeella heinäkuussa ja siihen vastasi 545 käyttäjää. Kartoitimme miten sivustolle oli löydetty, mitä sieltä ollaan etsimässä, käytetäänkö myös muita deittipalveluita ja mitkä ovat Treffien hyvät ja huonot puolet.

Miten Treffit24-palveluun oli päädytty?

Treffit24 tai toiselta nimeltään Suomi24 Treffit on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien ja on monille tuttu palvelu sen pitkäikäisyyden ansiosta. Suurin osa, jopa 42% vastaajista, onkin tullut sivustolle suoraan muistaessaan palvelun ennestään.

Suomi24:n keskusteluja lukeneita ja sieltä Treffit-linkin bonganneita oli 18,4%. Suomi24:ssä käydään vilkkaita keskusteluja myös nettideittailusta, sinkkuudesta, parisuhteista ja ikävästä toisen luo. Ihmissuhteet ovat keskusteluiden kestosuosikkeja ja monet pääsevät vaihtamaan ajatuksia, joita ei muuten tulisi kerrottua.

Treffeissä solmitaan jatkuvasti uusia parisuhteita ja onnistuneista treffeistä kerrotaan kavereillekin. 13% vastaajista oli tullut sivustolle kaverin suosituksesta. Lähes yhtä moni, 12,4% vastanneista oli löytänyt palveluun Googlen kautta. Mainokset ja some-postaukset olivat johdatelleet sivuille 14,2% vastaajista.

Mitä toivot löytäväsi Treffit24-palvelusta?

Kysymykseen sai vastata omin sanoin. Ylivoimaisesti eniten tuli mainintoja elämänkumppanista, 18,2%. Seuraavaksi eniten vastauksissa esiintyi sana ystävä, 15,5%. Kumppani oli seuraavaksi yleisin 12,3%. Sekä miesystävä että naisystävä esiintyi kummatkin 10,7% vastauksissa. Treffiseuraa etsi 5,9%, eli yhtä paljon kun seksiseuraa (5,9%). Juttuseura, suhde ja rakkaus saivat myös useampia mainintoja.

Tässä vielä muita spontaaneita kommentteja:

“Mukavaa ajatusten vaihtoa”

“Mielenkiintoisia ihmisiä”

“Seuraa. Mutten heti seksiä”

“Ehkä jopa elämänkumppanin. Uusia kokemuksia, uusia ihmisiä elämään.”

“Hottiksia (naisia)”

“Tosi ystävän, liikuntaan ja pieniin retkiin. Iltoja istumaan esim. Takkatulen ääreen yhdessä.”

“Hyviä kohtaamisia”

“Sen oikean”

“Lohtua”

“En tällä hetkellä mitään. Olen jo löytänyt Treffeistä haluamani…(siis potentiaalisen kumppanin.)”

“Ainakin sitä, että miehet vastaisivat viesteihin.”

“Mukavan seuralaisen esim. harrastuksiin.”

“Löytyisi mies joka on etsimässä seuraa tositarkoituksella ja vakisuhdetta, jossa on ensin tilaa tutustua :-)”

Käytätkö useampaa deittipalvelua?

Aiemmissa käyttäjätutkimuksissa on tullut selväksi, että on yleistä käyttää useampaa deittipalvelua samaan aikaan. Tälläkin kertaa 54,2% käyttäjistä kertoi käyttävänsä tai käyttäneensä muitakin deittipalveluja. Kysyimme mitä muita palveluita kyselyyn vastanneet käyttävät ja ehdottomasti suosituin on deittimarkkinoita maailmanlaajuisesti valloittanut mobiilisovellus Tinder. Deittipalvelu Happy Pancake oli myös ollut useammalla kokeilussa. Deitti.net, E-kontakti ja Badoo saivat myös mainintoja.

Kysyimme deittailijoilta Treffit24-palvelun hyvistä puolista, joita kannattaa jatkossakin vaalia sekä palvelun vähemmän hyvistä ominaisuuksista, joita olisi syytä kehittää jatkossa. Näitä palautteita käymme läpi ensi viikolla!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Treffit24-palvelu