Treffit24 rakkaustarinoita

Treffit24-palveluun tulee joka päivä satoja uusia profiileita. Joka päivä palvelusta myös poistetaan profiileita, koska kumppani on löytynyt palvelusta. Tämänkin vuoden aikana on palvelun on jättänyt taakseen yli 10 000 ihmistä, koska kumppani on löytynyt. Valtaosa treffailijoista on etsimässä elämänkumppania ja vakavaa parisuhdetta. Treffit24 on onnistunut saattamaan yhteen ihmisiä, jotka eivät muuten olisi koskaan tavanneet. Jaamme seuraavaksi joitakin kokemuksia ja rakkaustarinoita viime kuukausilta!

“Odotus palkitaan, viimeinkin rakkaus löytyi täältä”
Mies, 40+

“Kolmisen kuukautta tällä sivustolla; mukavia uusia tuttavuuksia, monia treffejä, yhdet superhuipputreffit.. nyt nautimme tästä tunteesta ja katsomme mitä tuleman pitää!”
Nainen, 50+

“Yksi ihminen jonka kanssa juttu luisti pidempään, karanteenien ja eristyksen jälkeen päätimme tavata toisemme ja loppu on kaunista…”
Mies 20+

“Ihastus ensi tapaamalla ja kemiat oli kohdillaan. Meille selvisi paljon yhteisiä asioita ja tuttuja. Olin heti varma että me kuulutaan yhteen ja näin kävi viikon päästä. Ihanaa aikaa vihdoin”
Nainen, 60+

“Löysin täältä kumppanin ja katsomme mihin se meidät vie. Ainakin tuntuu ihanalta molemmista.”
Nainen, 40+

“Hei. Löysin ainakin ystävän. Se oli alusta asti selvää. Sen vaan tuntee kun natsaa. Samat kiinnostuksen kohteet.”
Mies, 40+

“Hei Suomi24! Niin uskomattomalta kuin se ehkä kuulostaakin, löysin kumppanin elämän makuiselle matkalle jo hyvin lyhyen vierailun jälkeen. Ehdin olla jäsenenä vain alle kaksi viikkoa kun kolahti kuin salamaniskusta! Vaikka täällä oli mukavaa, niin toivon etten enää palaa…”

Mies, 40+

“Tuli viesti joka alkoi “Kuules nainen”. Nuo kaksi sanaa osui ja upposi. Yli 3 kuukaudenkin jälkeen nuo sanat on edelleen positiivinen ja meidän yhteinen vitsi. Meistä molemmista löytyi paljon samaa etten oikein vieläkään usko tätä todeksi. Kaikki palaset vain loksahti paikoilleen, eikä tätä hyvänolon tunnetta voi sanoin kuvata. Suhteemme vahvenee koko ajan, ymmärrämme toisiamme paremmin ja odotan innolla tulevaa. Kaukosuhteessa oleminen ei ole mukavaa, mutta olemme löytäneet siitä ne puolet jotka kasvattaa suhdetta yhdessä ja itsenäisesti. Luotamme toisiimme vaikka välimatkaa on.. Tunnen että tästä tulee jotain todella ihmeellistä, ehkä hän on se jota olen odottanut koko ikäni.”
Nainen, 30+

“Hän tuli ”kuin puskista” ja vei jalat altani heti :)”
Mies, 40+

“Profiilini oli 3 päivää vanha kun sain viestin ihanalta naiselta 🙂 ja nyt viestittely on jokapäiväistä ja monta kertaa päivässä. Minä löysin mitä olin etsimässä täältä, vaikka itse epäilinkin aluksi että tämä on huuhaata, mutta olin väärässä.”
Mies, 40+

“Löysin elämäni rakkauden kiitos kaikille viesteistä!”
Nainen, 50+

“Kumppani löytyi ja pian muutetaan yhteen, hyvin menee!”
Mies, 40+

“Sokkotreffeille henkilön kanssa jolla ei kuvaa kuten ei minullakaan. Tapaaminen vei molemmilta jalat alta – aivan upea tunne – toivottavasti jatkuu loppuelämän, näin ainakin toivomme! KIITOS”
Mies, 50+

“Löytyi kuvallinen profiili ja heti löytyi kiinnostusta molemminpuolin. Tästä on hyvä jatkaa. Moni kuvaton yrittää treffeille mutta ei kiinnosta. Kasvot on nähtävä ensin ja siitä se ensi kiinnostus lähtee.”
Nainen, 50+

“Suhde eteni nopeasti, uskallan pieraista naisen kuullen.”
Mies, 30+

“Löysin elämäni rakkauden kiitos kaikille viesteistä!”
Nainen, 50+

“Tapasin todella kuuman naisen ja rupeamme tekemään lapsia. Kiitos ja hei :)”
Mies, 40+

Ehkä sinäkin löydät kumppanin Treffit24-palvelusta! Luo profiili, tutustu ihmisiin ja käy treffeillä. Joskus yksikin kerta riittää, kun antaa mahdollisuuden tulla löydetyksi.

P.S. Kesäetumme on voimassa vielä muutaman päivän, hyödynnä -20% alennus 3 kk:n Plus-jäsenyydestä koodilla KESA20

Teksti:Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash