Kiltti mies ei kelpaa: onko oikeasti näin? Sinkut kertovat!

Suomi24-nettideittipalstan kirjoittajaa turhauttaa. “Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin? Jos olet komea, niin saat naisia. Jos et ole komea ja sen lisäksi ujo ja kiltti, niin et kiinnosta naisia.” Kiltit miehet vs. rentut tuntuu olevan ikuisuusaihe deittailusta keskusteltaessa. Eikö kiltti mies oikeasti kiinnosta, vai onko tämä ajatus tuulesta temmattu tai ainakin jo aikansa elänyt?

Kiltti mies halaa koiraa.

Lapsuus vaikuttaa kumppanivalintaan 

Seuran artikkelin mukaan kumppanin valintaan vaikuttaa lapsuuden oma kiintymyssuhde vanhempiin: esimerkiksi draamaa, konflikteja, mitätöintiä tai suurta vastuunkantoa sisältävä lapsuus voi heijastua aikuisena kumppanivalintaan ja parisuhteeseen. Tasaista suhdetta voi olla vaikea kestää, ja moni päätyy haavoittamaan itseään yhä uudelleen etsiessään tutulta tuntuvaa jännitystä tai draamaa.

Kiltti ja kunnollinen mies on tylsä. Kuka nainen sellaisen hiirulaisen haluaa? Ei kukaan! Nakkijonossakin ottaa turpaansa jos nyt edes uskaltaa haastaa etuilijoita.

MTV-Uutisten uutisoiman kyselytutkimuksen mukaan “sekä naiset että miehet kokevat seksuaalisesti vetovoimaisimpana epävakaita persoonallisuuspiirteitä, ja jopa persoonallisuushäiriöitä, ilmentävät ihmiset. “ Äärimmäisyyksiin menevät, impulsiiviset ja voimakkaasti tunteita ilmentävät ihmiset koettiin tutkimuksen osallistujajoukon mielestä karismaattisimpina. Suomi24-ketjun eräs kommentoi: “En tiedä mikä niissä rentuissa viehättää. Ehkä naiset haluavat laittaa rentut ojennukseen. Siinä eivät kuitenkaan onnistu.” 

En näe rentuissa mitään kiinnostavaa. Renttu on tylsä, tyhmä ja lapsellinen.

“Rentut halutaan poikaystäviksi, “kunnon” miehet aviomiehiksi”

Yhteisöpalvelu Jodelin sinkkukanavan epävirallisessa kyselyssämme (121 vastaajaa)  jopa yli 79 % joukosta ajatteli, että “naiset rakastuvat renttuihin” pitää ainakin osittain tai täysin totta: vain päälle 20 % koki fraasin täysin keksityksi.

Ei totta. Itse ainakin haluan hyvän miehen tueksi ja pitämään lapsista huolta, kaikki ryyppäävät pahoinpitelijät on tosi luotaantyöntäviä.

Ujoksi, kiltiksi, hiljaiseksi ja syrjäänvetäytyväksi itseään kuvaileva naispuolinen sinkku toteaa luonteenpiirteidensä olevan aivan kenelle tahansa ongelma parisuhteen löytämisen kannalta. “Ihminen antaa helposti tahtomattaan kuvan, että ei ole edes kiinnostunut tutustumaan. Eivät toiset ihmiset nyt kuitenkaan ajatuksia kykene lukemaan.” Myös Suomi24:n deittipalstalla eräs kommentoi samaa.

Johtuu vaan siitä, etteivät tee aloitteita.

Vaikuttaa siltä, että kilteille miehille on siis ehdottomasti kysyntää. 🙂 Tarvitseeko kiltti vain lisää rohkeutta? Millaisia ajatuksia tai kokemuksia sinulle tulee aiheesta? Tule ihmeessä jakamaan niitä tänne.

Rentuille, kilteille ja kaikille heitä etsiville tervetuloa kokeilemaan onnea armaan etsintään Treffit24-palveluun, jossa syntyy tuhansia rakkaustarinoita. <3

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Adobe Stock