Nopeasti etenevä deittikumppani: ihana vai pelottava?

Kuvittele, että tapaat treffipalstalla uuden ihmisen, joka jo tutustumisen ensimetreillä ilmaisee rakkautta tai ikävää – jopa suunnittelee yhteistä tulevaisuutta. Suomi24-nettideittipalstan erään kirjoittajan kohdalle sattui nopeasti etenevä mies, ja aloituksessaan hän pohtii, onko jo pelkästään alkuviestittelyn yhteydessä rakkauden tunnustaminen liian päällekäyvää ja outoa. Vai voisiko olla niin, että lopulta kuitenkin rohkea rokan syö?

Nopeasti deittailussa etenevä, hastunut mies halaa naista.

Nopeasti etenevä kumppani epäilyttää monia

Jo alussa kiintymystään osoittava kumppaniehdokas nähdään aloituksen kommenteissa monenlaisessa valossa. ”On kaveri ollut varmaan yksin ja kaipaa todella paljon naisihmistä elämään. Ei tuomita siitä”, toteaa yksi, kun toisella soi päässä hälytyskellot. Moni tuntui olevan samoilla, aikalailla skeptisillä linjoilla kovin innokkaista deittiehdokkaista.

Olen joskus alkanut seurustelemaan kyseisenlaisen miehen kanssa. Sama on sattunut parille ystävälle. Käytös on iso varoitusmerkki!

Tämän tyyppiset miehet rakastavat moneen suuntaan, tänään yhtä ja huomenna toista. Ei kannata uskoa kaikkia kauniita sanoja, vaikka ne hyvältä tuntuvatkin. Katsele rauhassa, ennen kun laitat omia tunteita peliin.

Yksi tapailukumppani kiintyi nopeasti, ja paljastuikin sitten tosi mustasukkaiseksi.

On outoa ja pelottavaakin. Kyllähän tunteita voi olla jo alussakin, mutta se että vahvasti suunnittelee jo tulevaisuutta edes kysymättä toisen ajatuksia on mielestäni ikävä juttu.

Rohkea eteneminen voi johtaa myös hyvään

Kysyimme mielipiteitä myös yhteisöpalvelu Jodelin sinkkukanavalla, jossa nähtiin asiasta myös toinen, astetta positiivisempi puoli.

”Oon kihloissa kahden vuoden seurustelun jälkeen – hyvä vaan, että kumppani uskalsi edetä nopeasti.”

En lähtisi tunnustamaan rakkautta parin viikon tuntemisen jälkeen. Nykyisen kumppanin kanssa valitettiin silti ikävästä jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen, se tuntui sopivalta.

Onko sinulla kokemusta vastaavanlaisesta innokkaasta ja nopeasti etenevästä deittailijasta, tai oletko ehkä itsekin valmis osoittamaan tunteita heti kun siltä tuntuu? Onko kiintymyksen osoittamisessa nopeasti lopulta oikeasti mitään pahaa, vai kannattaako riskiä toisen mahdollisesta säikyttämisestä kuitenkaan ottaa? Tervetuloa jakamaan ajatuksia ja kokemuksia tänne.

Syksyn pimetessä tule ihmeessä etsimään omaa armasta Treffit24-palveluun, jossa syntyy tuhansia rakkaustarinoita. Aiheeseen liittyen kannattaa tsekata myös aiempi blogikirjoitus, jossa kysyimme deittikansan mielipiteitä mm. ihastumiseen menevästä ajasta ja kutkuttavista, varmasti kiinnostuksen herättävistä deittiviesteistä 🙂 Näillä vinkeillä toisen säikyttely tiehensä on aikalailla mahdotonta, uskoisimme!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Pexels