Deittiprofiilin kuva ei aina kerro kaikkea

Älä peitä kasvojasi deittiprofiilin kuvaa valitessa.

Treffit24-palvelun käyttäjäkyselyissä on usein noussut esiin se, että hyvä deittiprofiili koostuu mielenkiintoisesta kuvaustekstistä ja kattavista tiedoista. Kuvat ovat toki myös tärkeä osa deittiprofiilia, mutta pelkkä kuva ei usein riitä.

Millaiset kuvat toimivat deittiprofiilissa?

Hyvä profiilikuva on sellainen, jossa näkyy kasvot, ilme ja olemus on positiivinen eikä silmiä ole peitetty aurinkolaseilla. Myös kuvan tuoreus on tärkeää. Usein kuulee palautetta siitä, että profiilikuva on ollut 10v vanha ja deittikumppani todellisuudessa eri näköinen kuin kuvassa. Parhaita kuvia ovat siis suhteellisen tuoreet kuvat, joissa ei esitetä muuta kuin on. Profiilikuva toimii ensiesittelynä, mutta oman profiilin kuvagalleriaan voi lisätä kuvia, jotka kertovat enemmän. Esimerkiksi kuvat harrastusten parissa toimivat hyvin ja niistä on helppo aloittaa keskustelu.

Deittiprofiilin kuvat otettiin esiin myös Suomi24:n Nettideittailu-palstalla, jossa kuvien merkitystä pohdittiin näin:

Mulla on profiilissa useampi kuva, jotka ovat realistisia. Ei mitään poseerauskuvia, vaan ihan normielämässä otettuja.
Olen nyt kirjoitellut lähellä asuvan miehen kanssa, jonka tiedän ulkonäöltä. Se ulkonäkö on enemmän kuin ok. Mutta mun ei. Olen tavis, vähän pyöreä yms. Ollaan oltu samoissa paikoissa, mutta hän ei ole tunnistanut eikä kiinnittänyt mitään huomiota. En ole näköjään sitä naistyyppiä, johon hänen silmänsä osuvat. En halua tavata, vaikka sitä ehdottelee, koska on tämä epäsuhta ja jos en sattumalta samaan paikkaan osuneena livenäkään kiinnosta, niin miten sitten sovitustikaan.

Deittailija pohtii, uskaltaako tavata komean miehen, kun ei tunne olevansa ulkoisesti hänen tyyppiään. Deittiprofiili sisältää kuitenkin realistisia kuvia deittailijasta itsestään, joten voisi uskoa, että kumppani on aidosti kiinnostunut. Oletko ollut samassa tilanteessa? Miten neuvoisit asiassa eteenpäin? Voit ottaa osaa keskusteluun täällä.

Deittiprofiilin luominen Treffit24-palveluun on helppoa ja nopeaa. Usein kuvalliset profiilit saavat enemmän huomiota ja yhteydenottoja, mutta jos et arvota ulkonäköä ja haluat keskittyä sisältöön voi palvelussa esiintyä myös ilman kuvaa. Tällöin deittiprofiilin muu sisältö, kuten kuvausteksti, on erittäin tärkeässä asemassa. Voit myös lisätä kuvia deittiprofiilin galleriaan, jolloin ne näkyvät vain deittailijoille, jotka ovat erikseen avanneet profiilisi.

Teksti: Treffit24

Kuva: Unsplash