Kesäiset rakkaustarinat Treffit24 deittipalvelusta

Kesärakkaus on löytynyt deittipalvelusta ja nyt on helppo olla käsi kädessä.

Kesäkuussakin on jo ehditty tutustua, tavata ja ihastua Treffit24-palvelussa. Olemme saaneet jälleen palautetta onnistuneista kohtaamisista, jotka deittipalvelu on mahdollistanut. Kesä on kivempi viettää kaksin!

Kumppani löytyy Treffeistä

Joskus siihen ei tarvita kuin noin 24 tuntia ja rakkaus on syttynyt <3

“Olin varma että en saa vastausta ihmiseltä mikä vaati profiilikuvan. Siitä huolimatta kirjoitin hänelle itsestäni ja lupasin laittaa kuvat sähköpostiin. Samana päivänä kun laitoin kuvat niin vaihdettiin numeroita. Seuraavana päivänä nähtiin ja ihastuin häneen. Ja nyt olen ikionnellinen että tästä tulee jotain suurta.”

Mies, 47v

Lupaavasti alkaneita tutustumisia, ihania naisia ja miehiä, löytämisen iloa ja löydetyksi tulemisen riemua! Treffeistä saa hyvän startin kesän viettoon.

“Vasta orastava juttu, aika näyttää kuin käypi!”

Nainen, 51v

“Löysin täältä upean Sirpan”

Mies, 32v

“Tai siis kumppani löysi minut”

Nainen, 39v

Onnistuneita kohtaamisia deittipalvelussa

Mahtavia mathceja on osunut kohdalle. Sielunkumppanuutta, unelmamiehiä ja unelmanaisia, niitä kaikkia on löytynyt Treffeistä kesäkuun aikana.

“Kirjoitin yhdelle mukavalle miehelle, hän on vähän ihastunut meikään jo… ja hän ymmärtää mua, kuten mä myös häntä”

Nainen, 47v

“Löysin Sportti Beibin.”

Mies, 53v

“Löysin miehen jollaisesta vaan haaveillaan.”

Nainen, 53v

“Karjala tyttöi, JES.”

Mies, 56v

Yllättäviä matcheja

Joskus rakkaus voi yllättää deittailijan! Kumppani saattaa löytyä lähempää kuin arvasikaan ja salaperäisen kuvattoman profiilin takaa voi löytyä oikea helmi. Koskaan ei voi tietää mitä treffailu tuo eteen.

“Löysin omalta paikkakunnalta kivan kaverin ja alkoi synkata.”

Nainen, 56v

“En aluksi vastannut kuvattomille profiileille, mutta tuli pari fiksua yhteydenottoa… ja toisen niistä nappasin itselleni. Pari kertaa ollaan nyt treffattu livenä ja tuntuu, että palaset loksahtaa paikalleen kuin itsestään…”

Nainen, 52v

Vielä ehdit saada seuraa kesälaitumille Treffit24-palvelusta! Luo profiili, kerro kuka olet ja lisää selkeä ja positiivinen kasvokuva itsestäsi. Kerro myös millaista kumppania olet etsimässä ja tutustu rohkeasti uusiin ihmisiin! Treffeissä voit itse valita kehen haluat tutustua ja aloittaa keskustelun kiinnostavan kumppanin kanssa, kaikki tämä onnistuu maksutta!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash