Opastus

Klikkaa otsikoita nähdäksesi kyseinen sisältö

Mikä on Treffit24?

Treffit24 on seuranhakupalvelu. Palvelussa käyttäjä voi luoda oman profiilinsa, etsiä seuraa ja olla yhteydessä muihin käyttäjiin. Palvelussa on lukuisia eri toiminnallisuuksia. Palveluun tulee rekisteröityä ja tunnistautua puhelinnumerolla voidakseen selailla profiileja ja ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin.

Treffien perustoiminnallisuudet ovat maksuttomia. Palvelussa on mahdollisuus ottaa käyttöön myös maksullinen Treffit Plus -paketti, joka sisältää peruspakettia laajemmat toiminnallisuudet.

Treffiprofiilin luominen edellyttää rekisteröitymistä Suomi24:n jäseneksi. Jos käyttäjä on jo Suomi24:n jäsen, riittää kun käyttäjä aktivoi palvelun treffipalvelun etusivulta.

Suomi24 Treffien ikäraja on 16 vuotta. Palvelussa sallitut kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Muuta elämäsi. Tutustu tuhansiin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Suositeltavat selaimet

 • Mozilla Firefox
 • Internet Explorer 9 ja uudemmat
 • Google Chrome
 • Safari

Rekisteröityminen Treffit-palveluun

Treffiprofiilin luominen edellyttää rekisteröitymistä Suomi24:n jäseneksi. Voit aloittaa rekisteröitymisen klikkaamalla treffipalvelun etusivun ylävalikossa olevaa Rekisteröidy-painiketta, joka vie rekisteröitymislomakkeelle. Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Huomioi, että tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Käyttäjätunnus on se tunnus, jolla kirjaudut sisään palveluun ja se on myös Suomi24-sähköpostiosoitteesi alkuosa ennen @-merkkiä. Käyttäjätunnuksesi voi olla esimerkiksi maijameikalainen tai tauno1968, jolloin sähköpostiosoitteesi on maijameikalainen@suomi24.fi tai tauno1968@suomi24.fi.

Salasanassa ei tule käyttää selkokielisiä sanoja tai niiden johdannaisia. Salasanassa on hyvä yhdistää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita ja välimerkkejä. Merkkejä on hyvä olla vähintään kahdeksan. Suomi24:ssä käyttämääsi salasanaa ei tule käyttää missään muussa palvelussa. Esimerkki hyvästä salasanasta on gHt34*FtyL. Huonoja salasanoja ovat esimerkiksi Sa1asana ja Maija2011.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto Suomi24 Treffiprofiilia luodessa. Jos unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, voimme palauttaa ne sinulle rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen avulla.

Voit myös valita, haluatko tilata noin kerran kuussa lähetettävän uutiskirjeen tai saada markkinointiviestejä Suomi24:n kumppaneilta. Mikäli et halua saada näitä viestejä, jätä kohdat tyhjiksi.

Tutustu vielä käyttöehtoihin ja merkitse täppä, että hyväksyt ehdot. Sen jälkeen paina Rekisteröidy -painiketta, jonka jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuslinkin, josta voit vielä vahvistaa käyttäjätunnuksesi. Mikäli et varmista rekisteröitymistäsi, unohdettua käyttäjätunnusta tai salasanaa ei voida palauttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lomakkeen täytettyäsi ja liityttyäsi jäseneksi ohjaudut palveluun kirjautuneiden etusivulle.

Jos olet jo rekisteröitynyt Suomi24:n jäseneksi, mutta sinulla ei ole treffiprofiilia, sinut ohjataan luomaan treffiprofiili.

Profiilin täyttäminen ja muokkaaminen

Rekisteröityessäsi palveluun sinulle luodaan Treffiprofiili antamillasi perustiedoilla. Rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot eivät kuitenkaan vielä ole riittävät, jotta kaltaisiasi treffailijoita etsivät potentiaaliset treffikumppanit löytäisivät sinut palvelusta. Mitä enemmän annat tietoa itsestäsi, sitä helpompaa muiden treffailijoiden on päätellä olisitko heille sopiva treffikumppani.

Ensimmäiseksi sinun kannattaa täyttää profiilitietosi ja kertoa muille kuka olet. Tämän jälkeen sinun kannattaa täyttää ihannekumppanisi tiedot ja määritellä mitä etsit. Huomioi, että punaisella tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Oman profiilin muokkaukseen sekä ihannekumppanin muokkaukseen pääset klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Muokkaa profiilia.

Perustiedot

Profiilitietosi-osiota kannattaa ajatella omana persoonallisena treffi-ilmoituksenasi ja kertoa siinä vapaasti itsestäsi. Voit täydentää ja muokata kaikkia tietojasi myöhemmin.

 • Kuvaus: Kuvausteksti on mahdollisuutesi kertoa omin sanoin, kuka olet ja mitä etsit. Kuvauksen kirjoittamiseen kannattaa nähdä vaivaa, sillä se kyllä maksaa itsensä takaisin. Kuvaustekstissä sinun tulisi esitellä itsesi kunnolla ja kertoa persoonallisella tavalla, kuka olet. Kirjoita hyväntuulisesti, rennosti ja hauskasti. Vältä leuhkimista ja kaunistelua.
 • Suhdestatus: Oletko sinkku, parisuhteessa, naimisissa, eronnut, leski vai kenties joku muu? Voit valita alasvetovalikosta tämänhetkisen suhdestatuksesi.
 • Maa: Valitse alasvetovalikosta kotimaasi.
 • Kunta tai maakunta: Kirjoita tyhjään tekstikenttään se kunta tai maakunta, jossa asut.

Ihannekumppanisi tiedot

Ihannekumppanisi tiedot -osiossa voit määritellä, ketä tai mitä etsit. Mitä tarkemmin määrittelet ihannekumppanisi, sitä helpompaa sen oikean löytäminen on. Esimerkiksi treffipalvelun haku ja synkkaustoiminto, joka kertoo kuinka hyvin henkilö sopii sinulle, hyödyntää näitä tietoja. Voit täydentää ja muokata kaikkia tietojasi myöhemmin.

 • Sukupuoli: Valitse ihannekumppanisi sukupuoli. Voit valita yhden tai useampia vaihtoehtoja.
 • Ikä: Määrittele ihannekumppanisi ikä liikuttamalla osoittimia haluamiisi kohtiin. Voit myös kirjoittaa ikähaarukan suoraan numerokenttään.
 • Suhdestatus: Valitse alasvetovalikosta ihannekumppanisi suhdestatus. Voit valita yhden tai useampia vaihtoehtoja.
 • Maa: Valitse alasvetovalikosta maa, josta haet ihannekumppaniasi.
 • Kunta tai maakunta: Kirjoita tyhjään tekstikenttään se kunta tai maakunta, jossa toivot ihannekumppanisi asuvan.

Kun olet täyttänyt profiilitietosi ja ihannekunppanisi tiedot, klikkaa sivun alalaidassa olevaa violettiä Tallenna ja palaa profiilisivulle -painiketta.

Kirjautuneiden etusivu

Treffipalvelun etusivu on paikka, josta näet kaiken mitä Suomi24 Treffeissä tapahtuu. Pääset etusivulle klikkaamalla sivun ylävalikossa olevaa Etusivu-painiketta. Näet sivulla seuraavat listaukset:

Megafoni: Treffit Plus -paketin ostaneet käyttäjät voivat huutaa megafoniin ja hankkia näin profiililleen paraatipaikan. Yksi Megafoni-huuto näkyy treffipalvelun etusivulla 1000 kertaa määrittelemällesi yleisölle. Huudon kohdeyleisöä voit rajata maakunnan, iän ja sukupuolen mukaan. Megafonin käyttöliittymä kertoo sinulle rajaustesi mukaisen kohdeyleisön koon.

Megafoni vaihtuu jokaisella etusivun latauksella. Megafonissa näet huutajan kuvan, käyttäjätunnuksen, iän, paikkakunnan sekä suhdestatuksen ja huudon tekstin. Voit vastata megafoni-huutoon klikkaamalla Vastaa viestillä -painiketta.
Klikkaamalla Hanki itsellesi hetkinen etusivun näkyvyyttä -linkkiä, voit tilata Treffit Plus -paketin.

Profiilia katselleita: Plus käyttäjät näkevät etusivulla listan niistä käyttäjistä, jotka ovat vierailleet profiilissasi viimeisen 24 tunnin aikana.

Viimeksi kirjautuneet suosikit: Plus käyttäjät näkevät listan viimeksi kirjautuneista suosikeistaan. Suosikit näytetään profiilikortteina, joissa näkyy profiilin perusteidot. Halutessasi voit myös muokata suosikkilistaasi ylävalikon Suosikit-osiossa.

Ihannekumppanit: Näet listan treffipalvelun uusimmista profiileista, jotka sopivat ihannakumppani-valintoihisi.

Viimeksi kirjautuneet: Näet listan treffipalveluun viimeksi kirjautuneista käyttäjistä. Näet heistä kuvan, käyttäjätunnuksen, iän ja paikkakunnan. Klikkaamalla käyttäjätunnusta pääset vierailemaan kyseisen käyttäjän profiilissa.

Oma treffiprofiili

Pääset omaan treffiprofiiliisi klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Profiili.

Profiilisivu muodostuu kolmesta eri välilehdestä, joita ovat Profiili, Ihanneprofiili ja Kuvat, minkä lisäksi välilehtien alla näkyvät tilastot.

Profiili-välilehti

Profiili-välilehdellä näet kaikki ne tiedot, jotka olet täyttänyt itsestäsi omaan profiilisi.

Ihannekumppani-välilehti

Ihanneprofiili-välilehdellä näet kaikki ne ihanneprofiiliasi koskevat tiedot, jotka olet omaan profiilisi täyttänyt. Jos et ole täyttänyt ihanneprofiiliasi koskevia tietoja, tämä välilehti on tyhjä.

Kuvat

Kuvat-välilehdellä näet profiiliin lisäämäsi kuvat ja videot.

Tilastot

Tilastot-välilehdellä näet profiilissasi vierailleiden käyttäjien lukumäärän sekä ne käyttäjät, jotka ovat lisänneet profiilisi suosikkilistalleen. Näet myös tilastoja omasta toiminnastasi: reksiteröitymisaika, edellinen kirjautuminen, kirjautumisten lukumäärä sekä lähetettyjen ja vastaanotettujen viestien lukumäärä. Näet myös kuinka moni käyttäjä on blokannut profiilisi. Osa tilastoista näkyy vain Treffit Plus -käyttäjille

Kuvan lataaminen

Profiilikuvasi tulee olla kasvokuva sinusta. Muissa kuvissasi voit esitellä elämääsi vapaammin, esimerkiksi harrastuksiasi tai lemmikkejäsi. Muista, että sinulla tulee olla tekijänoikeudet kuviin tai lupa käyttää profiiliisi lataamiasi kuvia. Perusprofiilissa voit ladata profiiliisi kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi. Treffit Plus -paketin tilanneet käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa rajattoman määrän kuvia.

Kuvien lataaminen tapahtuu oman profiilisivusi kautta. Oman profiilin muokkaukseen sekä ihannekumppanin muokkaukseen pääset klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Muokkaa profiilia, ja siirtymällä sitten Kuvat ja videot -välilehdelle. Voit lisätä kuvan profiiliisi klikkaamalla Vaihda profiilikuvaa -painiketta ja tämän jälkeen Lisää kuva -painiketta. Valitse haluamasi kuva tietokoneesi tiedostoista ja liitä se profiiliisi.

Ennen kuin kuva tulee näkyviin profiiliisi, sinun tulee rajata se, jotta saat siitä näkyviin juuri haluamasi alueen. Rajaus tehdään klikkamalla Rajaa-painiketta ja liikuttamalla kursoria kuvan päällä, kunnes se on rajattu haluamallasi tavalla. Jos haluat peruuttaa kuvan rajaamisen, voit tehdä sen klikkamalla Peruuta-painiketta.

Viestittely

Treffipalvelussa käyttäjät voivat kommunikoida reaaliaikaisesti ja lähettää toisilleen henkilökohtaisia yksityisviestejä.

Pääset viestittelemään muiden käyttäjien kanssa klikkaamalla palvelun ylävaikossa olevaa Viestit-painiketta.

Voit lähettää viestin haluamallesi käyttäjälle menemällä hänen profiiliinsa ja klikkaamalla sen yhteydessä näkyvää kirjekuoren kuvaa. Painikkeen alapuolelle avautuu uusi viestipohja, johon voit kirjoittaa viestin kyseiselle käyttäjälle. Lähetä viesti klikkaamalla Lähetä-painiketta. Viestiin saa rivinvaihdon pitämällä Shift-näppäimen pohjassa ja painamalla Enter-näppäintä.

Peruskäyttäjä voi keskustella kolmen eri käyttäjän kanssa päivässä. Vanhat viestit voi nähdä viimeisen kahden kuukauden ajalta. Treffit Plus -paketin tilanneilla käyttäjillä viestittelyssä ei ole aikarajoituksia ja voit lähettää viestejä 100 eri käyttäjälle päivässä.

Viestit-sivulla näet kaikki viestisi. Uusin viestittelykumppani nousee listan ylimmäksi, ja voit nähdä näkymässä hänen käyttäjätunnuksensa, näytteen viimeisimmän viestin sisällöstä sekä ajankohdan, jolloin viesti on lähetetty. Viestiketju näkyy viestilistauksen oikealla puolella. Klikkamalla viestiketjun yläosassa olevia pisteitä, voit siirtää viestiketjun arkistoon tai poistaa keskustelun. Arkistossa olevat viestiketjut eivät näy Aktiiviset-listassa, mutta löytyvät Arkisto-välilehdeltä. Kun viestiketjuun tulee uusia viestejä, viestiketju siirtyy automaattisesti Aktiiviset-välilehdelle. Keskustelun poistaminen poistaa viestiketjun näkyvistä viestipalkista, mutta ei poista sitä kokonaan. Kun seuraavan kerran viestittelet saman käyttäjän kanssa, viestit tulevat taas näkyviin. Peruskäyttäjillä viestit näkyvät kahden kuukauden ajalta ja Treffit Plus -käyttäjillä rajattomasti.

Haku

Treffien ylävalikossa on Haku-kuvake, jota klikkaamalla pääset etsimään sopivia kumppaneita.

Hakusivun yläosassa näet hakutoiminnot, joita käyttämällä voit etsiä itsellesi treffikumppania erilaisilla hakuyhdistelmillä. Voit tehdä perushakuja maan, kaupungin ja alueen, sukupuolen, iän, Kiikarissa-valinnan sekä seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Voit suorittaa haun klikkaamalla Hae-painiketta. Halutessasi voit myös tyhjentää hakuehtosi klikkaamalla Tyhjennä-painiketta. Lisää hakuehtoja löytyy Tarkennetusta hausta, johon pääset edellämainittujen nappuloiden alapuolella olevasta linkistä.

Hakutoimintojen alla näet tietoa kaikista niistä profiileista, jotka vastaavat hakuasi. Sivun ylälaidassa näet hakutulosten kokonaismäärän ja sen alla hakemasi profiilit. Sivulle listautuu kerrallaan rajattu määrä profiileja, mutta alalaidasta löytyvää Näytä lisää -linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan loppuihin hakutuloksiin.

Suosikit

Voit lisätä haluamasi profiilin omalle suosikkilistallesi ja näin rakentaa palveluun oman suosikkiporukkasi. Klikkaamalla ylävalikosta löytyvää Suosikit-painiketta pääset omat suosikkiprofiilisi listaavalle sivulle. Sivulle listautuu kaikki ne profiilit, jotka olet lisännyt suosikiksesi, sekä lista käyttäjistä, jotka ovat lisänneet sinut suosikiksesi (vain Treffit Plus -käyttäjille).

Voit lisätä profiilin suosikiksesi menemällä käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sen yhteydessä olevaa harmaata tähteä. Tähti vaihtaa väriä, kun profiili on lisätty suosikkilistallesi.

Treffiprofiilin blokkaaminen

Mikäli et halua vastaanottaa minkäänlaisia yhteydenottopyyntöjä tietyltä profiililta, voit blokata sen. Blokattu käyttäjä ei voi enää ottaa sinuun yhteyttä eikä lähettää sinulle viestejä. Käyttäjä ei myöskään näe enää profiilisi sisältöä.

Blokkaaminen tapahtuu menemällä kyseisen käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sen yhteydessä näkyvää kieltomerkin kuvaa. Voit poistaa profiilin klikkaamalla samaa painiketta uudelleen.

Näet listan blokkaamistasi profiileista käyttäjätilin asetuksissa. Listauksessa voit myös poistaa profiilin blokkauksia.

Blokatut käyttäjät eivät enää näy suosikkilistauksissa. Jos olet siis blokannut jonkun käyttäjän, tai hän on blokannut sinut, ette enää näy toistenne suosikkilistalla.

Käyttäjätili sekä profiilin piilotus ja poistaminen

Käyttäjätili-sivulla voit hallinnoida treffiprofiilisi asetuksia. Pääset käyttäjätiliisi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkkiä.

Omat tiedot -välilehdellä voit tehdä muutoksia yksityissyysasetuksiisi sekä nähdä blokkaamasi käyttäjät.

Treffit Plus -välilehdellä näet tilauksesi tiedot, ostohistoriasi sekä voit muokata tilauksesi asetuksia.

Profiilin piilotus -välilehdellä voit piilottaa profiilisi, jolloin se ei näy muille käyttäjille. Profiili kuitenkin säilyy tallessa, joten voit palauttaa sen koska tahansa käyttöön samalta välilehdeltä. Jos profiilisi on piilotettu, osa Treffien ominaisuuksista ei ole käytettävissä. Piilotetut profiilit poistetaan kuuden kuukauden jälkeen, ellei niitä aktivoida uudelleen.

Poista profiili -välilehdellä voit poistaa treffiprofiilisi. Huomioi, että profiilin poistamista ei voi perua eikä sen tietoja voi saada takaisin.

Treffit Plus

Treffit Plus -paketti on treffipalvelun lisäominaisuus, joka tekee sen oikean löytämisestä entistä helpompaa ja varmempaa. Maksullisen paketin tilaajana saat käyttöösi laajennetun palvelun, joka tuo sinulle enemmän näkyvyyttä ja antaa käyttöösi välineet, joilla vetovoimasi kasvaa ansaitsemallesi tasolle.

Treffit Plus -paketin lisäominaisuudet:

 • Parannettu näkyvyys hakutuloksissa
 • Näet kuka on katsellut profiiliasi ja kuinka monta kertaa
 • Rajaton määrä proliifikuvia
 • Megafoni-toiminto: oma viesti etusivulle
 • Viestitys enintään 100 käyttäjälle päivässä
 • Näet muiden käyttäjien tilastot
 • Näe kuka on lisännyt sinut suosikkeihinsa
 • Pääset eroon mainoksista
 • ym

Voi tilata maksullisen paketin joko kahdeksi viikoksi tai 3 kuukaudeksi, tai kestotilauksena toistaiseksi voimassaolevana. Voit siirtyä paketin tilaamiseen ja maksamiseen klikkaamalla Tilaa Treffit Plus -painiketta. Valitse ensin tilauksen kesto ja sen jälkeen maksutapa. Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, voit syöttää sen Alennuskoodi-kenttään. Vahvista tilaus klikkaamalla Tilaa-painiketta, jolloin sinut ohjataan maksupalvelutarjoajan sivulle. Kun paketin tilaus on onnistunut, sinut ohjataan kuittisivulle, jossa näet tilauksen tiedot.

Voit tarkastella tilauksesi tietoja, ostohistoriaasi ja perua kestotilauksesi sekä muuttaa Treffit Plus -asetuksiasi Käyttäjätili-sivun Treffit Plus -välilehdellä. Maksuehdoissa noudatamme Aller Median käyttöehtoja.

Ilmianna häirikkö tai asiaton sisältö

Jos törmäät treffipalvelussa häirikköön tai huomaat muuta asiatonta sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Haluamme pitää palvelumme asiallisena ja viihdyttävänä ja siksi käyttäjien ilmoitukset ovat erityisen tärkeitä.

Voit ilmiantaa häirikön tai ilmoittaa asiattomasta sisällöstä klikkaamalla jokaisen profiilin yhteydessä olevaa lipun kuvaa. Kun klikkaat kuvaketta, sen alle avautuu lomake, jossa voit tehdä ilmiannon. Sinun tulee kirjoittaa tekstikenttään perustelu sille, miksi kyseinen profiili on häirikkö tai mikä profiilissa on asiatonta sisältöä. Jos profiilissa on asiaton kuva tai video, valitse "Profiilissa on asiaton kuva tai video" ja valitse sitten kyseinen kuva. Lähetä ilmianto klikkaamalla Lähetä-painiketta. Kun lähetät lomakkeen, ylläpito saa tiedon ilmiannosta. Ylläpito käsittelee kaikki ilmiannot ja ryhtyy niiden pohjalta tarvittaviin toimenpiteisiin. Jos et haluakaan ilmiantaa profiilia, klikkaa Takaisin-painiketta.

Suositeltavat mobiililaitteet

Uusimmat iOS, Android ja Windows Phone -laitteet

Mikä on Treffit24 beta -mobiilisovellus?

Treffit24 astuu mobiilisovellusten maailmaan! Treffit24 beta on kehitysvaiheessa oleva mobiilisovellus. Sen ensimmäinen versio on vielä suppea ja sisältää ainoastaan viestittelyn. Otamme käyttäjiä mukaan kokeilemaan sovellusta alusta alkaen, ja saadun palautteen perusteella kehitämme sitä eteenpäin.

Miten pääsen beta-testaajaksi?

Treffit24 beta -sovelluksen testaajiksi on otettu pieni joukko vapaaehtoisia. Lisäämme testaajien määrää vaiheittain. Uusia testaajia otetaan pienissä erissä, joten kutsun saaminen voi kestää tovin. Ei tarvitse siis huolestua, vaikkei kutsua heti kuulu, emme ole unohtaneet sinua. Tällä hetkellä emme ota uusia testaajia, mutta kutsuja lähetetään edelleen.

Miten voin antaa palautetta ja kehitysideoita Treffit24 beta -mobiilisovelluksesta?

Palautetta voit antaa helposti suoraan sovelluksen kautta alanavigaation peukku-kuvakkeesta. Voit olla meihin yhteydessä myös palautelomakkeella.

Käyttäjätuki

Soita numeroon 0600 01234 (2,01€/min sis. alv 24% - myös jonotuksen ajan)

Avoinna ma-pe klo 10-12


Palaute

Ota yhteyttä Suomi24:n ylläpitoon palautelomakkeella.


Säännöt

Tutustu palvelun sääntöihin


Usein kysytyt kysymykset

Klikatessani lähettäjän nimeä viesteissä minulle aukeaa vain puhekupla, joka ilmoittaa viestin olevan yli 2 kuukautta vanha. Miksi en näe viestejä?
Kyseinen viestiketju on yli kaksi kuukautta vanha, joten maksuttomalla perusprofiililla et näe ketjun viestejä. Treffit Plus -käyttäjät näkevät kaikki viestit.
Voinko vaihtaa treffiprofiilini käyttäjätunnusta?
Käyttäjätunnusta ei voi valitettavasti vaihtaa. Jos haluat treffailla eri identiteetillä, sinun tulee luoda uusi treffiprofiili.
Törmäsin treffailijaan, joka on alle 16-vuotias. Mitä minun tulisi tehdä?
Suomi24 Treffien ikäraja on 16 vuotta. Jos huomaat palvelussa profiilin, jonka tekijä on alle 16-vuotias, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Voit ilmiantaa profiilin klikkaamalla sen yhteydessä olevaa lipun kuvaa, jolloin sivulle avautuu lomake, jossa voit tehdä ilmiannon. Kirjoita tekstikenttään perustelu sille, miksi kyseinen profiili pitäisi poistaa. Klikkaa Lähetä-painiketta ja ylläpito saa tiedon ilmiannosta. Ylläpito käsittelee kaikki ilmiannot ja ryhtyy niiden pohjalta tarvittaviin toimenpiteisiin.
Latasin treffiprofiiliini kuusi kuvaa, mutta ne kaikki eivät näy profiilissani. Miksi?
Peruskäyttäjä voi ladata profiiliin kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi. Treffit Plus -paketin tilanneet käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa rajattoman määrän kuvia.
Voinko etsiä treffikumppania käyttäjätunnuksen perusteella?
Voit. Klikkaamalla ylävalikossa olevaa Haku-painiketta pääset tekemään treffihakuja. Kirjoita hakemasi nimimerkki Hae nimimerkillä -kenttään ja suorita haku klikkaamalla Hae-painiketta, jolloin hakutulokset tulevat näkyviin sivun oikeaasn laitaan. Huomaa, että muut tekemäsi hakuvalinnat vaikuttavat, eli jos esim. hakemasi käyttäjä on eri sukupuolta kuin sukupuolivalintasi hakulomakkella, oikeaa käyttäjää ei löydy.
Miten voin lisätä profiilin suosikikseni?
Voit lisätä haluamasi profiilin omalle suosikkilistallesi menemällä käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sen yhteydessä olevaa harmaata tähteä. Tähti muuttuu siniseksi, kun profiili on lisätty suosikkilistallesi.Klikkaamalla ylävalikosta löytyvää Suosikit-painiketta pääset omat suosikkiprofiilisi listaavalle sivulle. Sivulle listautuu kaikki ne profiilit, jotka olet lisännyt suosikiksesi.
Löysin elämäni rakkauden. Miten voin poistaa treffiprofiilini?
Voit poistaa profiilisi Käyttäjätili-sivun Poista profiili -välilehdellä. Pääset käyttäjätiliisi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkkiä. Huomioi, että profiilin poistamista ei voi perua eikä sen tietoja voi saada takaisin.
Henkilö häiriköi lähettämällä minulle asiattomia viestejä. Mitä voin tehdä?
Suomi24:n ylläpito ei puutu yksittäisten henkilöiden välisiin erimielisyyksiin. Voit blokata häiriköivän käyttäjän klikkaamalla sen yhteydessä näkyvää lukitun kieltomerkin kuvaa. Blokattu käyttäjä ei voi ottaa sinuun enää yhteyttä eikä lähettää sinulle viestejä.
Miksi palvelussa on erikseen maksullisia toimintoja?
Maksullisten ominaisuuksien avulla voimme tarjota paremman palvelun kaikille. Veloitukseton peruspalvelu toki riittää treffailijan tarpeisiin, mutta hankkimalla käyttöösi Treffit Plus -paketin pääset käsiksi hauskoihin ja ennen kaikkea treffailua helpottaviin toiminnallisuuksiin, joista on varmasti hyötyä seuranhaussa.
Olen jo peruuttanut kestotilaukseni, miksi minulta veloitettiin tässä kuussa jälleen maksu?
Kestotilauksen voi sääntöjen mukaisesti perua ainoastaan seuraavan laskutusjakson loppuun. Kun käyttäjä lopettaa tilauksensa, tilaus jatkuu voimassaolevaa tilausjaksoa seuraavan tilausjakson loppuun eli käyttäjältä veloitetaan vielä yksi tilausmaksu.
Haku ei toimi, mitä teen?
Jos käytössäsi on mainosten esto-ohjelma, ota se pois päältä. Kokeile sen jälkeen hakua uudelleen. Mikäli haku ei vieläkään toimi, ota yhteyttä käyttäjätukeen.