Opastus

Klikkaa otsikoita nähdäksesi kyseinen sisältö

Mikä on Treffit24?

Treffit24 on seuranhakupalvelu. Palvelussa käyttäjä voi luoda oman profiilinsa, etsiä seuraa ja olla yhteydessä muihin käyttäjiin. Palvelussa on lukuisia eri toiminnallisuuksia. Palveluun tulee rekisteröityä ja tunnistautua puhelinnumerolla voidakseen selailla profiileja ja ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin.

Treffien perustoiminnallisuudet ovat maksuttomia. Palvelussa on mahdollisuus ottaa käyttöön myös maksullinen Treffit Plus -paketti, joka sisältää peruspakettia laajemmat toiminnallisuudet.

Treffiprofiilin luominen edellyttää rekisteröitymistä Suomi24:n jäseneksi. Jos käyttäjä on jo Suomi24:n jäsen, riittää kun käyttäjä aktivoi palvelun treffipalvelun etusivulta.

Treffit24:n ikäraja on 18 vuotta. Profiileissa sallitut kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Muuta elämäsi. Tutustu tuhansiin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Suositeltavat selaimet

 • Mozilla Firefox
 • Internet Explorer 9 ja uudemmat
 • Google Chrome
 • Safari

Rekisteröityminen Treffit-palveluun

Treffiprofiilin luominen edellyttää rekisteröitymistä Suomi24:n jäseneksi. Voit aloittaa rekisteröitymisen klikkaamalla treffipalvelun etusivun ylävalikossa olevaa Rekisteröidy-painiketta, joka vie rekisteröitymislomakkeelle. Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Huomioi, että tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Käyttäjätunnus on se tunnus, jolla kirjaudut sisään palveluun. Käyttäjätunnuksesi voi siis olla esimerkiksi maijameikalainen tai tauno1968.

Salasanassa ei tule käyttää selkokielisiä sanoja tai niiden johdannaisia. Salasanassa on hyvä yhdistää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita ja välimerkkejä. Merkkejä on hyvä olla vähintään kahdeksan. Suomi24:ssä käyttämääsi salasanaa ei tule käyttää missään muussa palvelussa. Esimerkki hyvästä salasanasta on gHt34*FtyL. Huonoja salasanoja ovat esimerkiksi Sa1asana ja Maija2011.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto Treffit24-profiilia luodessa. Jos unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, voimme palauttaa ne sinulle rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen avulla.

Voit myös valita, haluatko tilata noin kerran kuussa lähetettävän uutiskirjeen tai saada markkinointiviestejä Suomi24:n kumppaneilta. Mikäli et halua saada näitä viestejä, jätä kohdat tyhjiksi.

Tutustu vielä käyttöehtoihin ja merkitse täppä, että hyväksyt ehdot. Sen jälkeen paina Rekisteröidy -painiketta, jonka jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuslinkin, josta voit vielä vahvistaa käyttäjätunnuksesi. Mikäli et varmista rekisteröitymistäsi, unohdettua käyttäjätunnusta tai salasanaa ei voida palauttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lomakkeen täytettyäsi ja liityttyäsi jäseneksi ohjaudut palveluun kirjautuneiden etusivulle.

Jos olet jo rekisteröitynyt Suomi24:n jäseneksi, mutta sinulla ei ole treffiprofiilia, sinut ohjataan luomaan treffiprofiili.

Palvelun laadun varmistamiseksi käyttäjällä voi olla käytössään maksimissaan viisi aktiivista profiilia. Ylläpito voi sulkea käyttäjän profiileita, mikäli niitä on yli viisi kappaletta.

Profiilin täyttäminen ja muokkaaminen

Rekisteröityessäsi palveluun sinulle luodaan Treffit24-profiili antamillasi perustiedoilla. Rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot eivät kuitenkaan vielä ole riittävät, jotta kaltaisiasi treffailijoita etsivät potentiaaliset treffikumppanit löytäisivät sinut palvelusta. Mitä enemmän annat tietoa itsestäsi, sitä helpompaa muiden treffailijoiden on päätellä olisitko heille sopiva treffikumppani.

Ensimmäiseksi sinun kannattaa täyttää profiilitietosi ja kertoa muille kuka olet. Tämän jälkeen sinun kannattaa täyttää ihannekumppanisi tiedot ja määritellä mitä etsit. Huomioi, että tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Oman profiilin muokkaukseen sekä ihannekumppanin muokkaukseen pääset klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Muokkaa profiilia.

Perustiedot

Perustiedot-osiota kannattaa ajatella omana persoonallisena treffi-ilmoituksenasi ja kertoa siinä vapaasti itsestäsi. Voit täydentää ja muokata kaikkia tietojasi myöhemmin.

 • Kuvaus: Kuvausteksti on mahdollisuutesi kertoa omin sanoin, kuka olet ja mitä etsit. Kuvauksen kirjoittamiseen kannattaa nähdä vaivaa, sillä se kyllä maksaa itsensä takaisin. Kuvaustekstissä sinun tulisi esitellä itsesi kunnolla ja kertoa persoonallisella tavalla, kuka olet. Kirjoita hyväntuulisesti, rennosti ja hauskasti. Vältä leuhkimista ja kaunistelua.
 • Suhdestatus: Oletko sinkku, parisuhteessa, naimisissa, eronnut, leski vai kenties jokin muu? Voit valita alasvetovalikosta tämänhetkisen suhdestatuksesi.
 • Maa: Valitse alasvetovalikosta kotimaasi.
 • Kunta tai maakunta: Kirjoita tyhjään tekstikenttään se kunta tai maakunta, jossa asut.

Kun olet täyttänyt profiilitietosi, klikkaa sivun alalaidassa olevaa violettia Tallenna ja palaa profiilisivulle -painiketta.

Ihannekumppani

Muokkaa ihannekumppaniasi -osiossa voit määritellä, ketä tai mitä etsit. Mitä tarkemmin määrittelet ihannekumppanisi, sitä helpompaa sen oikean löytäminen on. Esimerkiksi treffipalvelun haku hyödyntää näitä tietoja. Voit täydentää ja muokata kaikkia tietojasi myöhemmin.

 • Sukupuoli: Valitse ihannekumppanisi sukupuoli. Voit valita yhden tai useampia vaihtoehtoja.
 • Ikä: Määrittele ihannekumppanisi ikä liikuttamalla osoittimia haluamiisi kohtiin. Voit myös kirjoittaa ikähaarukan suoraan numerokenttään.
 • Suhdestatus: Valitse alasvetovalikosta ihannekumppanisi suhdestatus. Voit valita yhden tai useampia vaihtoehtoja.
 • Maa: Valitse alasvetovalikosta maa, josta haet ihannekumppaniasi.
 • Kunta tai maakunta: Kirjoita tyhjään tekstikenttään se kunta tai maakunta, jossa toivot ihannekumppanisi asuvan.

Huomaathan, että täyttämiesi tietojen on oltava Treffit24:n sääntöjen mukaisia. Kun olet täyttänyt ihannekumppanisi tiedot, klikkaa sivun alalaidassa olevaa violettia Tallenna ja palaa profiilisivulle -painiketta.

Kirjautuneiden etusivu

Treffipalvelun etusivu on paikka, josta näet kaiken mitä Treffit24:ssä tapahtuu. Pääset etusivulle klikkaamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Treffit24-painiketta. Näet sivulla seuraavat listaukset:

Megafoni: Treffit Plus -paketin ostaneet käyttäjät voivat huutaa megafoniin ja hankkia näin profiililleen paraatipaikan. Yksi Megafoni-huuto näkyy treffipalvelun etusivulla 1000 kertaa määrittelemällesi yleisölle. Huudon kohdeyleisöä voit rajata maakunnan, iän ja sukupuolen mukaan. Megafonin käyttöliittymä kertoo sinulle rajaustesi mukaisen kohdeyleisön koon.

Megafoni-huuto vaihtuu jokaisella etusivun latauksella. Megafonissa näet huutajan kuvan, käyttäjätunnuksen, iän, paikkakunnan sekä suhdestatuksen ja huudon tekstin. Voit vastata Megafoni-huutoon klikkaamalla Vastaa käyttäjälle [käyttäjätunnus] -painiketta.

Profiilivierailut: Plus-käyttäjät näkevät etusivulla listan niistä käyttäjistä, jotka ovat vierailleet heidän profiilissaan viimeisen kahden viikon aikana.

Viimeksi kirjautuneet suosikit: Käyttäjät näkevät tässä kohdassa listan viimeksi kirjautuneista suosikeistaan. Suosikit näytetään profiilikortteina, joissa näkyy profiilin perusteidot.

Ihannekumppanit: Plus-käyttäjät näkevät listan treffipalvelun uusimmista profiileista, jotka sopivat heidän ihannekumppanivalintoihinsa.

Viimeksi kirjautuneet: Näet listan treffipalveluun viimeksi kirjautuneista käyttäjistä. Näet heistä kuvan, käyttäjätunnuksen, iän ja paikkakunnan. Klikkaamalla käyttäjätunnusta pääset vierailemaan kyseisen käyttäjän profiilissa.

Oma treffiprofiili

Pääset omaan treffiprofiiliisi klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Näytä profiili.

Profiilisivu muodostuu viidestä eri välilehdestä, joita ovat Perustiedot, Muut tiedot, Kuvat, Ihannekumppani ja Tilastot.

Perustiedot-välilehti

Perustiedot-välilehdellä näet omaan profiiliisi täyttämäsi perustiedot.

Muut tiedot -välilehti

Muut tiedot -välilehdellä näet lisää omaan profiiliisi täyttämiäsi tietoja, esimerkiksi horoskooppisi.

Kuvat

Kuvat-välilehdellä näet profiiliin lisäämäsi kuvat.

Ihannekumppani-välilehti

Ihannekumppani-välilehdellä näet kaikki ne ihanneprofiiliasi koskevat tiedot, jotka olet omaan profiiliisi täyttänyt. Jos et ole täyttänyt ihannekumppaniasi koskevia tietoja, tämä välilehti on tyhjä.

Tilastot

Tilastot-välilehdellä näet profiilissasi vierailleiden käyttäjien lukumäärän sekä ne käyttäjät, jotka ovat lisänneet profiilisi suosikkilistalleen. Näet myös tilastoja omasta toiminnastasi: reksiteröitymisaika, edellinen kirjautuminen, kirjautumisten lukumäärä sekä lähetettyjen ja vastaanotettujen viestien lukumäärä. Lisäksi näet, kuka on suosikkilistannut sinut ja katsellut profiiliasi. Osa tilastoista näkyy vain Treffit Plus -käyttäjille.

Kuvan lataaminen

Profiilikuvasi tulee olla kasvokuva sinusta. Muissa kuvissasi voit esitellä elämääsi vapaammin, esimerkiksi harrastuksiasi tai lemmikkejäsi. Muista, että sinulla tulee olla tekijänoikeudet kuviin tai lupa käyttää profiiliisi lataamiasi kuvia. Perusprofiilissa voit ladata profiiliisi kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi. Treffit Plus -paketin tilanneet käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa rajattoman määrän kuvia.

Kuvien lataaminen tapahtuu oman profiilisivusi kautta. Oman profiilin muokkaukseen pääset klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Muokkaa profiilia, ja siirtymällä sitten Profiilikuva-välilehdelle. Voit lisätä kuvan profiiliisi klikkaamalla Vaihda profiilikuvaa -painiketta ja tämän jälkeen Lisää kuva -painiketta. Valitse haluamasi kuva laitteesi tiedostoista ja liitä se profiiliisi.

Ennen kuin kuva tulee näkyviin profiiliisi, sinun tulee rajata se, jotta saat siitä näkyviin juuri haluamasi alueen. Rajaus tehdään muuttamalla kuvan päällä näkyvän neliön kokoa, kunnes se on rajattu haluamallasi tavalla ja klikkamalla tämän jälkeen Rajaa-painiketta. Jos haluat peruuttaa kuvan rajaamisen, voit tehdä sen klikkamalla Peruuta-painiketta.

Viestittely

Treffit24:ssä käyttäjät voivat kommunikoida reaaliaikaisesti ja lähettää toisilleen henkilökohtaisia yksityisviestejä.

Pääset viestittelemään muiden käyttäjien kanssa klikkaamalla palvelun ylävaikossa olevaa Viestit-painiketta.

Voit lähettää viestin haluamallesi käyttäjälle menemällä hänen profiiliinsa ja klikkaamalla sen yhteydessä näkyvää kirjekuoren kuvaa. Tällöin avautuu uusi viestipohja, johon voit kirjoittaa viestin kyseiselle käyttäjälle. Lähetä viesti klikkaamalla Lähetä-painiketta. Viestiin saa rivinvaihdon pitämällä Shift-näppäimen pohjassa ja painamalla Enter-näppäintä.

Peruskäyttäjä voi keskustella kolmen eri käyttäjän kanssa 24 tunnin aikana. Vanhat viestit voi nähdä viimeisen kahden kuukauden ajalta. Treffit Plus -paketin tilanneilla käyttäjillä viestittelyssä ei ole aikarajoituksia ja voit lähettää viestejä 100:lle eri käyttäjälle päivässä.

Viestit-sivulla näet kaikki viestisi. Uusin viestittelykumppani nousee listan ylimmäksi, ja voit nähdä näkymässä hänen käyttäjätunnuksensa, näytteen viimeisimmän viestin sisällöstä sekä ajankohdan, jolloin viesti on lähetetty. Viestiketju näkyy viestilistauksen oikealla puolella. Klikkamalla viestiketjun yläosassa olevia pisteitä, voit siirtää viestiketjun arkistoon tai poistaa keskustelun. Arkistossa olevat viestiketjut eivät näy Aktiiviset-listassa, mutta löytyvät Arkisto-välilehdeltä. Kun viestiketjuun tulee uusia viestejä, viestiketju siirtyy automaattisesti Aktiiviset-välilehdelle. Keskustelun poistaminen poistaa viestiketjun näkyvistä viestipalkista, mutta ei poista sitä kokonaan. Kun seuraavan kerran viestittelet saman käyttäjän kanssa, viestit tulevat taas näkyviin.

Suosikit

Voit lisätä haluamasi profiilin omalle suosikkilistallesi ja näin rakentaa palveluun oman suosikkiporukkasi. Klikkaamalla ylävalikosta löytyvää Listaukset-painiketta pääset omat suosikkiprofiilisi listaavalle sivulle. Sivulle listautuu kaikki ne profiilit, jotka olet lisännyt suosikiksesi, sekä lista käyttäjistä, jotka ovat lisänneet sinut suosikiksesi (vain Treffit Plus -käyttäjille).

Voit lisätä profiilin suosikiksesi menemällä kyseiseen profiiliin ja klikkaamalla sen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Lisää profiili suosikiksesi kolmesta pisteestä avautuvasta alasvetovalikosta. Samasta kohdasta pääset myös poistamaan suosikin.

Treffiprofiilin blokkaaminen

Mikäli et halua vastaanottaa minkäänlaisia yhteydenottopyyntöjä tietyltä profiililta, voit estää eli blokata sen. Blokattu käyttäjä ei voi enää ottaa sinuun yhteyttä eikä lähettää sinulle viestejä. Käyttäjä ei myöskään näe enää profiilisi sisältöä.

Blokkaaminen tapahtuu menemällä kyseisen käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Blokkaa profiili kolmesta pisteestä avautuvasta alasvetovalikosta.

Näet listan blokkaamistasi profiileista käyttäjätilin Blokatut ja piilotetut käyttäjät -välilehdeltä. Samasta paikasta voit myös poistaa profiilin blokkauksia.

Blokatut käyttäjät eivät enää näy suosikkilistauksissa. Jos olet siis blokannut jonkun käyttäjän, tai hän on blokannut sinut, ette enää näy toistenne suosikkilistalla.

Käyttäjätili sekä profiilin piilotus ja poistaminen

Käyttäjätili-sivulla voit hallinnoida treffiprofiilisi asetuksia. Pääset käyttäjätiliisi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkkiä.

Omat tiedot -välilehdellä voit tehdä muutoksia yksityissyysasetuksiisi sekä hallinnoida käyttäjätilisi asetuksia (Suomi24:ssä.)

Treffit Plus -välilehdellä näet tilauksesi tiedot sekä ostohistoriasi.

Blokatut ja piilotetut käyttäjät -välilehdeltä näet listan blokkaamistasi profiileista.

Profiilin piilotus -välilehdellä voit piilottaa profiilisi, jolloin se ei näy muille käyttäjille. Profiili kuitenkin säilyy tallessa, joten voit palauttaa sen koska tahansa käyttöön samalta välilehdeltä. Jos profiilisi on piilotettu, osa Treffit24:n ominaisuuksista ei ole käytettävissä. Piilotetut profiilit poistetaan kuuden kuukauden jälkeen, ellei niitä aktivoida uudelleen.

Poista profiili -välilehdellä voit poistaa treffiprofiilisi. Huomioi, että profiilin poistamista ei voi perua eikä sen tietoja voi saada takaisin.

Treffit Plus

Treffit Plus -paketti on treffipalvelun lisäominaisuus, joka tekee sen oikean löytämisestä entistä helpompaa ja varmempaa. Maksullisen paketin tilaajana saat käyttöösi laajennetun palvelun, joka tuo sinulle enemmän näkyvyyttä ja antaa käyttöösi välineet, joilla vetovoimasi kasvaa ansaitsemallesi tasolle.

Treffit Plus -paketin lisäominaisuudet:

 • Parannettu näkyvyys hakutuloksissa
 • Näet kuka on katsellut profiiliasi ja kuinka monta kertaa
 • Rajaton määrä proliifikuvia
 • Megafoni-toiminto: oma viesti etusivulle
 • Viestitys enintään 100:lle käyttäjälle päivässä
 • Näet muiden käyttäjien tilastot
 • Näet kuka on lisännyt sinut suosikkeihinsa
 • Pääset eroon mainoksista
 • ym

Voi tilata maksullisen paketin joko kahdeksi viikoksi, yhdeksi tai kolmeksi kuukaudeksi, tai kestotilauksena toistaiseksi voimassaolevana. Voit siirtyä paketin tilaamiseen ja maksamiseen klikkaamalla ylärivin Treffit Plus -painiketta. Valitse ensin tilauksen kesto ja sen jälkeen maksutapa. Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, voit syöttää sen Alennuskoodi-kenttään. Vahvista tilaus klikkaamalla Tilaa-painiketta, jolloin sinut ohjataan maksupalveluntarjoajan sivulle. Kun paketin tilaus on onnistunut, sinut ohjataan kuittisivulle, jossa näet tilauksen tiedot.

Mikäli Plus-tilaus ei veloituksen jälkeen jostain syystä aktivoidu, otathan yhteyttä käyttäjätukeen. Käyttäjätuki tarkistaa veloituksen maksutietojen perusteella ja aktivoi tilauksen sen jälkeen profiilillesi.

Voit tarkastella tilauksesi tietoja, ostohistoriaasi ja perua kestotilauksesi sekä muuttaa Treffit Plus -asetuksiasi Käyttäjätili-sivun Treffit Plus -välilehdellä. Maksuehdoissa noudatamme Suomi24:n käyttöehtoja.

Treffit Plus -maksutavat

Tositarkoituksella-paketti on Plussan kestotilaus, jonka voi maksaa Visalla/Visa Electronilla tai MasterCardilla. Sen sijaan Tutustu, Ensitreffit ja Tehopakkaus ovat määräaikaisia tilauksia, jotka voi maksaa luottokortilla (Visa/Visa Electron tai MasterCard), verkkopankissa tai käyttäen MobilePay-, ApplePay-, Pivo- tai Siirto-palveluita. Lisäksi määräaikaiset paketit voi maksaa puhelinlaskun yhteydessä Maksunappi-sovellusta käyttäen. Maksunapin voi ladata App Storesta tai Google Playsta.

Tällä hetkellä verkkopankkivaihtoehtoina Treffit24:ssä ovat Nordea, OP, Danske Bank, S-Pankki, Ålandsbanken, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken, Aktia ja Pop Pankki.

Ilmianna häirikkö tai asiaton sisältö

Jos törmäät Treffit24:ssä häirikköön tai huomaat muuta asiatonta sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Haluamme pitää palvelumme asiallisena ja viihdyttävänä ja siksi käyttäjien ilmoitukset ovat erityisen tärkeitä.

Voit ilmiantaa häirikön tai ilmoittaa asiattomasta sisällöstä klikkaamalla jokaisen profiilin oikeasta yläkulmasta löytyvää kolmea pistettä ja valitsemalla Ilmianna. Kun klikkaat kuvaketta, sen alle avautuu lomake, jossa voit tehdä ilmiannon. Sinun tulee kirjoittaa tekstikenttään perustelu sille, miksi kyseinen profiili on häirikkö tai mikä profiilissa on asiatonta sisältöä. Jos profiilissa on asiaton kuva, valitse "Profiilissa on asiaton kuva" ja valitse sitten kyseinen kuva. Lähetä ilmianto klikkaamalla Lähetä-painiketta. Kun lähetät lomakkeen, ylläpito saa tiedon ilmiannosta. Ylläpito käsittelee kaikki ilmiannot ja ryhtyy niiden pohjalta tarvittaviin toimenpiteisiin. Jos et haluakaan ilmiantaa profiilia, klikkaa Takaisin-painiketta.

Huomaathan, että et voi ilmiantaa profiilia, jonka olet blokannut tai joka on blokannut sinut. Olethan tällöin yhteydessä palautelomakkeella.

Suositeltavat mobiililaitteet

Uusimmat iOS-, Android- ja Windows Phone -laitteet.

Mikä on Treffit24 beta -mobiilisovellus?

Treffit24 astuu mobiilisovellusten maailmaan! Treffit24 beta on kehitysvaiheessa oleva mobiilisovellus. Sen ensimmäinen versio on vielä suppea ja sisältää ainoastaan viestittelyn. Otamme käyttäjiä mukaan kokeilemaan sovellusta alusta alkaen, ja saadun palautteen perusteella kehitämme sitä eteenpäin.

Miten pääsen beta-testaajaksi?

Treffit24 beta -sovelluksen testaajiksi on otettu pieni joukko vapaaehtoisia. Lisäämme testaajien määrää vaiheittain. Uusia testaajia otetaan pienissä erissä, joten kutsun saaminen voi kestää tovin. Ei tarvitse siis huolestua, vaikkei kutsua heti kuulu, emme ole unohtaneet sinua. Tällä hetkellä emme ota uusia testaajia, mutta kutsuja lähetetään edelleen.

Miten voin antaa palautetta ja kehitysideoita Treffit24 beta -mobiilisovelluksesta?

Palautetta voit antaa helposti suoraan sovelluksen kautta alanavigaation peukku-kuvakkeesta. Voit olla meihin yhteydessä myös palautelomakkeella.

Palaute

Ota yhteyttä Suomi24:n ylläpitoon palautelomakkeella.


Säännöt

Tutustu palvelun sääntöihin


Usein kysytyt kysymykset

Klikatessani viestiketjua, minulle aukeaa vain vihreä palkki, joka pyytää minua ostamaan Treffit Plussan, jotta näen myös piilotetut viestit. Miksi en näe viestejä?
Kyseinen viestiketju on yli kaksi kuukautta vanha, joten maksuttomalla perusprofiililla et näe ketjun viestejä. Treffit Plus -käyttäjät näkevät kaikki viestit.
Voinko vaihtaa treffiprofiilini käyttäjätunnusta?
Käyttäjätunnusta ei voi valitettavasti vaihtaa. Jos haluat treffailla eri identiteetillä, sinun tulee luoda uusi treffiprofiili.
Törmäsin treffailijaan, joka on alle 18-vuotias. Mitä minun tulisi tehdä?
Treffit24:n ikäraja on 18 vuotta. Jos huomaat palvelussa profiilin, jonka tekijä on alle 18-vuotias, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Voit ilmiantaa profiilin klikkaamalla sen oikeasta yläkulmasta löytyvää kolmea pistettä ja valitsemalla Ilmianna. Tällöin sivulle avautuu lomake, jossa voit tehdä ilmiannon. Kirjoita tekstikenttään perustelu sille, miksi kyseinen profiili pitäisi poistaa. Klikkaa Lähetä-painiketta ja ylläpito saa tiedon ilmiannosta. Ylläpito käsittelee kaikki ilmiannot ja ryhtyy niiden pohjalta tarvittaviin toimenpiteisiin.
Latasin treffiprofiiliini kuusi kuvaa, mutta ne kaikki eivät näy profiilissani. Miksi?
Peruskäyttäjä voi ladata profiiliin kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi. Treffit Plus -paketin tilanneet käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa rajattoman määrän kuvia.
Voinko etsiä treffikumppania käyttäjätunnuksen perusteella?
Voit. Klikkaamalla ylävalikossa olevaa Haku-painiketta pääset tekemään treffihakuja. Kirjoita hakemasi nimimerkki Hae vain nimimerkillä -kenttään ja suorita haku klikkaamalla Hae-painiketta. Huomaa, että muut tekemäsi hakuvalinnat vaikuttavat, eli jos esim. hakemasi käyttäjä on eri sukupuolta kuin sukupuolivalintasi hakulomakkella, oikeaa käyttäjää ei löydy. Tämän vuoksi muut haut kannattaa tyhjentää painamalla Tyhjennä-painiketta.
Miten voin lisätä profiilin suosikikseni?
Voit lisätä profiilin suosikiksesi menemällä kyseiseen profiiliin ja klikkaamalla sen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Lisää profiili suosikiksesi kolmesta pisteestä avautuvasta alasvetovalikosta. Samasta kohdasta pääset myös poistamaan suosikin.
Löysin elämäni rakkauden. Miten voin poistaa treffiprofiilini?
Voit poistaa profiilisi Käyttäjätili-sivun Poista profiili -välilehdellä. Pääset käyttäjätiliisi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkkiä. Huomioi, että profiilin poistamista ei voi perua eikä sen tietoja voi saada takaisin.
Henkilö häiriköi lähettämällä minulle asiattomia viestejä. Mitä voin tehdä?
Treffit24:n ylläpito ei puutu yksittäisten henkilöiden välisiin erimielisyyksiin, mutta voit itse blokata häiritsevän käyttäjän. Blokattu käyttäjä ei voi ottaa sinuun enää yhteyttä eikä lähettää sinulle viestejä. Blokkaaminen tapahtuu menemällä kyseisen käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Blokkaa profiili kolmesta pisteestä avautuvasta alasvetovalikosta.
Miksi palvelussa on erikseen maksullisia toimintoja?
Maksullisten ominaisuuksien avulla voimme tarjota paremman palvelun kaikille. Veloitukseton peruspalvelu toki riittää treffailijan tarpeisiin, mutta hankkimalla käyttöösi Treffit Plus -paketin pääset käsiksi hauskoihin ja ennen kaikkea treffailua helpottaviin toiminnallisuuksiin, joista on varmasti hyötyä seuranhaussa.
Olen jo peruuttanut kestotilaukseni, miksi minulta veloitettiin tässä kuussa jälleen maksu?
Kestotilauksen voi sääntöjen mukaisesti perua ainoastaan seuraavan laskutusjakson loppuun. Kun käyttäjä lopettaa tilauksensa, tilaus jatkuu voimassaolevaa tilausjaksoa seuraavan tilausjakson loppuun eli käyttäjältä veloitetaan vielä yksi tilausmaksu.
Haku ei toimi, mitä teen?
Jos käytössäsi on mainosten esto-ohjelma, ota se pois päältä. Kokeile sen jälkeen hakua uudelleen. Mikäli haku ei vieläkään toimi, ota yhteyttä käyttäjätukeen.
Viestit-osiossa tulee virhe 502 eikä viestini näy, mitä teen?
Ensimmäiseksi kannattaa kokeilla selaimen välimuistin tyhjentämistä. Jos välimuistin tyhjennys ei auta, ota yhteyttä käyttäjätukeen.
Minua veloitettiin, mutta Plus ei aktivoitunut. Mitä teen?

Joskus sivusto ei kohdista maksua oikein. Mikäli sinua on veloitettu tilauksesta, mutta se ei ole aktivoitunut, otathan yhteyttä käyttäjätukeen. Käyttäjätuki tarkistaa veloituksen maksutietojen perusteella ja lisää maksetun Plus-ajan profiilillesi.

Toisinaan Paytrailin kautta maksettaessa maksun loppuvaiheessa oleva katkos tai tilapäinen häiriö voivat aiheuttaa sen, ettei pankin kuittaus ehdi Paytrailin järjestelmään eikä maksu kuittaannu reaaliaikaisesti maksetuksi. Asiakkaalta veloitus kuitenkin kerkeää tapahtua. Näissä tapauksissa maksut kirjautuvat 1-3 pankkipäivän viiveellä maksetuiksi ja tilaus aktivoituu profiilillesi. Mikäli tilaus on siis veloitettu, mutta se ei ole aktivoitunut profiilillesi, ole yhteydessä käyttäjätukeen ennen kuin yrität tehdä tilausta uudelleen.

Maksunapilla maksettaessa Plus-tilauksen hinnan päälle lisätään operaattorikulut. Mikäli tilaus on tehty moneen kertaan maksunapilla ja veloitus on tapahtunut useamman kerran, käyttäjätuki voi palauttaa Plus-palvelun hinnan, mutta ei operaattorikuluja. Tämän vuoksi ole ensin yhteydessä käyttäjätukeen ennen kuin kokeilet tilauksen tekemistä uudelleen, jotta sinua ei veloiteta turhaan useampaan kertaan.