Xuchilbara

Xuchilbara

Jos löydät itsesi airottomasta soutuveneestä keskeltä merta, melo käsin.

Mies, 28 vuotta, Sinkku, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Ystävyys Jokin muu

Tervehdys!
Olen tämmöinen Oulussa majaansa pitävä parikymppistensä loppupuoliskolle ennättänyt nuori mies, joka etsii elämäänsä uusia kontakteja.
Sosiaalisesti olen melko varautunut, voisi joku minua kai ujoksikin haukkua ja viihdyn yleensä paremmin kahden kesken, tai muutaman hengen porukassa, kuin isoissa ihmisjoukoissa, vaikka sellaisissa liikkumiseen viime vuosina jotenkuten olenkin tottunut.
Pyrin kuitenkin avoimuuteen ja avarakatseisuuteen uusien kokemuksien suhteen ja elämässä yleensäkin. Olen myös hyvin lojaali läheisilleni ja perusluonteeltani joviaali ja huomioonottavainen.
Harrastuksinani ovat tällä hetkellä lähinnä kaikennäköiset kevyemmät vapaa-ajan vieton muodot, lukeminen, pelit, elokuvat, jne. Lenkkeilyä aktiivisempaa liikuntaharrastusta minulla ei kuitenkaan ole ollut pieneen toviin, johtuen ensisijaisesti siitä, että liikuntaan on vaikeaa motivoitua yksinään, enkä ole saanut ketään nykyisestä lähipiiristäni suostuteltua kaverikseni mihinkään kokeilemaani urheilumuotoon. Olisin kuitenkin avoin uusille harrastuksille, mikäli joku sellaiseen kanssani haluaa ryhtyä. Matkustamista haluaisin harrastaa lähitulevaisuudessa myös nykyistä useammin.
Arvostan toisissa ihmisissä avoinmielisyyttä ja avarakatseisuutta, uskollisuutta, toisista välittämistä, rehellisyyttä ja intohimoa asioihin, joista nauttii ja/tai joita pitää tärkeinä.

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?