Future-84

Future-84

Mies, 34 vuotta, Sinkku, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Ystävyys Jokin muu

Oletko fiksu, positiivinen ja naisellinen tyttö/nainen? Pidätkö itsestäsi ja ulkonäöstäsi huolta, mutta et silti vietä peilin edessä suurinta osaa päivästä? Oletko savuton ja harrastat säännöllisesti liikuntaa? Onko sinulla sopivasti tavoitteita elämässäsi, mutta osaat silti ottaa rennosti ja nauttia vapaa-ajastasi? Jos vastasit kysymyksiin myönteisesti, jatka lukemista eteenpäin! Muussa tapauksessa siirry seuraavaan profiiliin lukemaan samat vanhat kliseet kemioiden kohtaamisista, samoista aaltopituuksista ja silmäkulmassa olevista pilkkeistä... ;)

Olen luonteeltani märätietoinen ja kunnianhimoinen, mutta osaan myös ottaa rennosti ja nauttia elämän pienistä asioista. Tiedän tarkkaan, kuka olen ja mihin olen menossa, ja teen kaikkeni päästäkseni tavoitteisiini. Olen miehekäs, mutta minusta löytyy myös poikamainen, pieniä kepposia tekevä puoli. Osaan olla hellä, mutta tietyissä tilanteissa tykkään ottaa ohjat täysin käsiini... Eikä tässä vielä kaikki! Edellä mainittujen lisäksi ehdottomasti paras ominaisuuteni on vaatimattomuus! ;)

Pitkän etsinnän jälkeen olen löytänyt elämäni mission ja nautin todella paljon siitä, että saan tehdä joka päivä töitä unelmieni eteen! Viime vuosina olen tehnyt isoja uhrauksia vapaa-ajan ja ihmissuhteiden osalta, mutta nyt minulla alkaa taas olla aikaa uudelle suhteelle. En kuitenkaan ehdi tapaamaan päivittäin, koska olen perustamassa omaa yritystä erittäin mielenkiintoisella ja haastavalla alalla ja nyt alkuvaiheessa minulla menee sen parissa välillä myöhään aamuyöhön saakka aikaeroista yms. johtuen.

Olen liikkeellä rennolla asenteella, mutta silti tarvittaessa tositarkoituksella. Ja vaikka profiilissani on paidaton kuva, en ole mikään itserakas pullistelija tai etsi pelkkää seksiseuraa. Olen vain huomannut saavani parempia vastauksia, jos profiilissa on paidaton kuva, ja käytän tätä naisten pientä pinnallisuutta tietenkin iloisesti hyväkseni ;) Jos tunnistit itsesi tekstistäni, ota rohkeasti yhteyttä! Ja mikäli sinulla ei ole kuvaa profiilissasi, lähetä linkki sellaiseen ensimmäisen viestin yhteydessä.

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?