sinkkum88

sinkkum88

Mies, 30 vuotta, Sinkku, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Seksi Ystävyys Jokin muu

Olen Alvar, 30. vuotias nuorekas mies vapaana Itä-Helsingistä. Lapseton toistaiseksi joten haussa naisihminen joka haluaisi omia lapsia ja perheen. Itselläni on vauvakuumetta joten eipä tilanne kovinkaan helpolta vaikuta. :D

Olen kouluttautunut suurtalouskokiksi ja merkonomiksi ja tehnyt töitä terveysaseman arkistonhoitajana ja toimistosihteerinä joka olikin mukavaa hommaa. Nyt on ollut jo jonkin aikaa kova työn- ja koulutuspaikan haku käynnissä, mutta vielä ei ole tärpännyt joten odottelen. :)

Perheeseeni kuuluu isäpuoli, äiti, sisko- ja velipuoli sekä pieni Bella-koira. Isäni kuoli v. 2015 alkoholismiin. Siitä viisastuneena käytän alkoholia kohtuudella, tosin jokunen kerta mennyt överiksi ja tottakai ne kaduttaa mutta virheistä oppii. Tykkään elokuvista ja musiikista joten niitä tulee kulutettua. :)

Olisikos minkälaista morsianta tarjolla? :) Saa esittää kysymyksiä, vastailen niihin :) Pyytäisin myös huomioimaan että sinulla ei saisi olla entuudestaan lapsia entisistä liitoista tai muutenkaan muiden miesten lapsia, kiitos :)

Yleisellä tasolla pidän itseäni potentiaalisena puolisoehdokkaana joten kirjoitellaan ja tutustutaan lisää. :)

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?