Rakkaus kukoisti kesällä 2021 deittipalvelussa

Rakkaus kukoistaa auringonkukkapellossa.

Kesää on vielä jäljellä muutama hetki, mutta syksy tekee pikkuhiljaa tuloaan. On aika katsastaa miten kesä on Treffeissä sujunut!

Rakkaus kaukaa tai läheltä, hetkessä tai ajan kanssa

Treffailijoita on palvelussa ympäri Suomen ja toisinaan kannattaa lähteä merta edemmäs kalaan, kuten tämä onnellinen deittailija.

Ehtiköhän viikkoakaan kulua profiilin laittamisen jälkeen, kun löysin ”mun ihmisen” täältä treffipalstalta. Olin jo katsonut hänen kuvaansa ihastuneena, mutta en ottanut yhteyttä pitkän välimatkan vuoksi. Hän oli huomannut myös minut ja laittoi viestiä. Soittelimme samana iltana ja puhuimme kaksi päivää pitkiä puheluita. Sitten oli pakko nähdä. Kemiaa oli livenä yhtälailla kuin puhelimessa. Ei niin hyvää yhteyttä voi hylätä välimatkan vuoksi. Aika näyttää lyheneekö tuo välimatka jossain vaiheessa..

Nainen, 42v

Toiset löytävät Sen Oikean jo viikossa, toiset kohtaavat rakkauden yhtäkkiä ja jotkut palkitaan sinnikkäästä etsimisestä. On lupa edetä omaan tahtiin.

Se iski niin lujaa et henki salpautui
Mies, 49v

Aikaa vaatii,mutta löysin ihanan miehen.
Nainen, 70+

Olemme viestitelleet ja puhumme puheluita joka päivä. Suunniteltu tapaamista.
Nainen, 70+

Rakkauden kesästä yhteiseen syksyyn

Kesä 2021 on laittanut loppuelämän käsikirjoitusta uusiksi, kun kumppani on löytynyt Treffeistä. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä syksyn pimeneviin iltoihin.

Löysin todellisen rakkauden? Nyt se on menoa loppuelämä ihanan naisen kanssa! Ikäero 19-vuotta mutta sillä ei oo mitään merkitystä!
Mies, 37v

Kiitos paljon tyttöystävän löytämisestä, nyt tuntuu oikealta ja hyvältä. Toivottavasti kaikki jatkuu hyvin kuin tähänkin asti.
Mies, 30v

Hän ehdotti tapaamista Kemissä. Tapasimme silloin ja vietimme ihanan juhannuksen luonani serkkujeni kanssa kaloja savustaen. Lemmentarinamme jatkuu entistä suuremmalla liekillä.
Mies, 70+

Löysin elämäni rakkauden!
Mies, 42v

Kun löytää jotain ainutlaatuista, on se kaiken vaivan ja odotuksen arvoista. Toivotamme onnea yhteiselle matkalle!

Törmäsin aivan ihanaan naiseen sivustoillanne 🙂 Muutamat viestit vaihdettiin, muutamat maratonpuhelut puhuttiin ja sitten jo tavattiinkin. Se oli molemminpuoleista menoa se heti alusta alkaen….molemmat ihastuivat toisiinsa kuin pahimmat teini-ikäiset 🙂 Vaikka välimatkaakin on, molemmat tajusivat, että tässä on jotain ainutlaatuista, josta kannattaa pitää kiinni ja jonka puolesta nähdä vaivaa. Muistakaa, että onnella on tapana auttaa sitä, joka auttaa itse itseään.
Mies, 47v

Olisiko sinulla sylipaikka vapaana? Liity Treffit24-palveluun, kerro itsestäsi ja lisää tuore kuva vaikka tältä kesältä. Voit löytää ihmisiä läheltä ja kaukaa, sinä valitset kehen tutustut!

Teksti: Treffit24-tiimi

Kuva: Unsplash