Unikko1968

Unikko1968

Nainen, 50 vuotta, Eronnut, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Hei miehet!

Etsin itseni ikäistä, vapaata miestä lähialueelta. En siis hae nuorta (enkä vanhaa) miestä, enkä ole ollenkaan kiinnostunut naimisissa olevista tai muuten varatuista. Yhden illan jututkaan eivät kiinnosta.

Olen kahden teinipojan äiti, ja lapseni ovat minulle kalleinta maailmassa. Pojat ovat joka toinen viikko isänsä perheessä kotini lähellä, joten silloin minullakin on omaa aikaa enemmän. Minulla on työ, jota rakastan, ihania ystäviä ja kivoja harrastuksia. Mm. yhden illan viikossa omistan pitkäaikaiselle harrastukselleni kuvanveistolle.

Tykkään liikkua työmatkat pyörällä tai ainakin osittain jalan talvisin. Viihdyn lenkillä myös yksikseni, mutta olisi kiva, jos lähtisit mukaan retkilleni mm. elokuviin, syömään, teatteriin, luontoon, konsertteihin, jopa oopperaan.

Tanssiminen on hieno harrastus, mutta lavoille minua ei saa. Minun helvetissäni nimittäin soi lavatanssimusiikki. Et myöskään saa minua golfaamaan. Pyrin harrastamaan niin, etten ehdoin tahdoin vammautuisi. Korkeat paikat ovat vaikeita, mm. murtsikka voittaa laskettelun.

Liikunnallisuus ei ole miehessä kuitenkaan tärkeintä. Toivon ennen kaikkea, että olet terve, sekä fyysisesti että psyykkisesti. Arvostan ihmisessä luotettavuutta, avoimuutta, reippautta ja tietysti älykkyyttä. Kaikenlainen monomaanisuus on luotaantyöntävää. Uteliaisuus ja energisyys ovat plussaa.

Tämän sivuston sähköposti on käytössäni.

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?