Unikko1968

Unikko1968

Nainen, 49 vuotta, Eronnut, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Hei miehet! Olen kahden teinipojan äiti, ja he ovatkin minulle kalleinta maailmassa. Lapset ovat joka toinen viikko isänsä perheessä kotini lähellä. Minulla on työ, jota rakastan sekä ihania ystäviä ja kivoja harrastuksia. Tykkään liikkua työmatkat pyörällä tai ainakin osittain jalan talvisin. Viihdyn lenkillä myös yksikseni, mutta olisi kiva, jos lähtisit kanssani elokuviin, syömään, teatteriin, konsertteihin, jopa oopperaan. Tanssiminen on hieno harrastus, mutta lavoille minua ei saa. Minun helvetissäni nimittäin soi lavatanssimusiikki. Et myöskään saa minua golfaamaan. Pyrin harrastamaan niin, etten ehdoin tahdoin vammautuisi. Korkeat paikat ovat vaikeita, mm. murtsikka voittaa laskettelun.

Liikunnallisuus ei ole miehessä kuitenkaan tärkeintä. Toivon ennen kaikkea, että olet terve, sekä fyysisesti että psyykkisesti. Arvostan ihmisessä luotettavuutta, avoimuutta, reippautta ja tietysti älykkyyttä. Kaikenlainen monomaanisuus on luotaantyöntävää. Uteliaisuus ja energisyys ovat plussaa.

Etsin itseni ikäistä, vapaata miestä. En siis hae nuorta miestä, enkä ole ollenkaan kiinnostunut naimisissa olevista tai muuten varatuista.

unikko1968(at)suomi24.fi

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?