MindOpen

MindOpen

Mies, 51 vuotta, Sinkku, Tampere, Pirkanmaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Ystävyys

Ajatteleva, analyyttinen, itsensä tunteva positiivinen realisti, hauska ja rehellinen oman tiensä kulkija etsiskelee avoimin mielin uteliaana seuraa elämänsä pitkospuille ja lentokentille.

Parisuhteelta toivon, ja siihen itsekin tarjoan, hymyä, naurua, läheisyyttä, uuden oppimista, ajatuksia, uusia kokemuksia, kosketuksia, rehellisyyttä, realismia, avoimuutta, luotettavuutta, läheisyyttä, älykästä (no, ei aina) huumoria, välittämistä, viikonloppumatkaa Segoviaan, talveksi reppureissausta Argentiinaan, itsensä tuntemista, toisen tuntemaan oppimista, sitä tunnetta kun annat ojennettuun käteeni keittiössä juuri sen oikean kapustan, jonka nimeä en juuri sillä hetkellä saa mieleeni, empatiaa ja tunneälyä, älykkäitä ja vähemmän älykkäitä syvällisiä keskusteluja, hiljaisuutta, rajojen ylittämistä (henkisten ja valtakuntien), pitkiä patikoita, hyvää ruokaa ja punaviiniä, tennareita ja t-paitoja, and damn good coffee :-)

Nykyisin asun Tampereella, mutta olen käytännössä paikkariippumaton. Vastikään ulkomailla asuneena ja pari vuotta maailmalla reppureissanneena Suomen rajat eivät ole ylitsepääsemättömiä. Reissaaminen on IT-startup-puuhanikin kautta lähellä sydäntä. Mitä kauemmaksi ja pitemmäksi aikaa sen kivempi. Onhan sulla passissa sivuja jäljellä ja rinkka pakattuna? ;-)

Tykkään improvisoida keittiössä matkoilla maisteltuja ruokia, lukea (yleensä tietokirjallisuutta ja joskus espanjankielistä kaunokirjallisuutta), rempata vanhaa puutaloa ja muutenkin "luoda" jotain käsillä. Matkoillani olen kirjoittanut blogia, joten valokuvaus ja kirjoittaminen ovat tuttuja puuhia.

Jollen rempatessa ja reissatessa saa hyötyliikuntaa tarpeeksi heilahdan lenkkipolulle, patikoimaan tai rullaluistimille; pysyn myös hevosen selässä. Jonkinlainen liikkeessäolo lähes jatkuvasti on itsestään selvää.

Jos tekstini herätti kysymyksiä, hyvä! Jos se herätti myös mielenkiinnon keskustella vastauksista, vielä parempi! Ota rohkeasti yhteyttä. Mikä on pahinta mitä voisi tapahtua? Eikä sekään olisi kovin kamalaa, vai mitä? :-)

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?