OnlyForYou10

OnlyForYou10

"Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista.... Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän." — Mike Dooley

Nainen, 56 vuotta, Sinkku, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Jokin muu

Vapaa, eloisa, vallaton ja hellä nainen etsii miehekästä miestä. Sinä oikeasti nuorekas, itsestäsi huolehtiva, leveäharteinen ja turvallisen kainalon omistava uros, joka kaipaat hyvää ihmissuhdetta. Ota yhteys.
Etsin vakiseuraa.
FLIRTIT BLOKKAAN katsomatta.

Olethan fiksu, työelämässä mukana, kaikin puolin asiallinen ja tervejärkinen mies. "Papparaista" en kaipaa ;). Olet normaalipainoinen, koska huolehdit terveydestäsi mm. liikkumalla.

Naisena minussa ei ole valittamista: melko hoikka, muodokas, nätiksi sanottu ja oikeasti nuorekas nainen (ei pissis eikä puuma). Kuvani on suhteellisen tuore (kesää 2017).
Hellä, lämmin, hyvin herkkä ja kuunteleva, eläväinen ja monessa mukana. Osaan myös rauhoittua, nautin suuresti luonnon hiljaisuudesta. Liikun aktiivisesti, jotta voin hyvin.
Olen vapaa.
***
Ole kiltti ja lue vielä kerran toiveeni miehen suhteen.
Huomioi myös, että en etsi kirjeenvaihtokaveria vaan elävää ihmistä / kumppania kohtuuläheltä Hkiä.
Olisi vielä mukavaa, jos ilmoituksessasi tai viesteissäsi olisi persoonallinen ote. "Etsin naista kaikkeen kivaan" alkaa jo naurattaa :D
**
Vielä yksi huomio. Pidän miehistä, joilla on sekä sydämen sivistystä että ns. normaalia käytännön sivistystä. Tällainen viesti ei oikein (ensimmäisenä viestinä) anna hyvää kuvaa ihmisestä eikä edes hänen kirjoitustaidostaan:
"Kovin on tätillä hormoonit sekasin käytät varmaan jotain hormooni lisää vähennä"

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?