Latesusi

Latesusi

Mies, 48 vuotta, Sinkku, Turku, Varsinais-Suomi, Suomi

Heteroseksuaali

Synkkausprosentti

Jehna!

Nyt on siis digitaalisen virtuaalitodellisuuden kautta näin vain mahdollisuus löytää itselleen täydellinen nainen kumppaniksi. Ilmankos olen nyt juuri vapaalla, kun aiemmmin ei ollut käytössä moista työkalua. Nyt on sitten helppo vaan valita semmonen kenellä on mahdollisimman korkea tuo synkkausprosentti.

Millaista on kun on täydet sata rosenttia lasissa? Sen täytyy olla ihan mahtavaa. Tähän nyt ei voi määritellä kun nuo tietyt parametrit, mutta varmasti näin fiksu zydeemi osaa jo loput arvatakkin. Taidan ottaa tavoitteeksi tuon 100%, sillä varmistan että jo heti ensi kerran kohdatessamme pasuunat soi ja meidät ympäröi tarunhohtoinen sädekehä.

Sataprosenttinen ystäväni on varmasti sitten juuri minun mielestäni ihan tyrmäävän kaunis. Polveni notkahtaa ja hengitys miltei salpautuu aina kun vaan vähän pidempään vilkaisen häntä. Ja voi miten hauskakin hän on. Minunkin vitsini naurattaa häntä ja hän hoksaa ne nopsaan. Ja hei, värkkinikin on tietenkin ihan just oikean kokoinen. Mitään ei tarvi jännittää.

Hittolainen kun tämmöinen olisi ollut jo aiemmin käytössä.

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?