emppu3895

emppu3895

Even through the darkest days, this fire burns... always.

Mies, 22 vuotta, Sinkku, Järvenpää, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Seksi

Moi vaan!
Oon 22-vuotias, kirjailijan alku Etelä-Suomesta, mutta syntyperäisin Savosta.

Olen yleisesti ottaen huumorintajuinen, ja osaan olla vakava ja hyvin sitoutunut tiettyihin asioihin.
Kaverit ovat kuvailleet minua hauskaksi ja mukavaksi tyypiksi, jolla riittää älykästä ja joskus vähän älyttömämpää puhuttavaa.

Vapaa-ajallani kirjoitan paljon, vietän aikaa netissä tai videopelien parissa. Haaveenani olisi joskus työskenellä viihteen parissa käsikirjoittajana. Sitä kohti yritän päästä tulevaisuudessa, vaikka se onkin ehkä hieman epätodennäköinen päämäärä. xD

Olen amatöörikirjalija. Olen kirjoittanut noin 149 600 sanan pituisen "kirjan" englanniksi internettiin, ja tällä hetkellä työstän sen jatko-osaa, joka on pituudeltaan jo yli 220 000 sanan pituinen, sekä yhtä toista tarinaprojektia.

En tietenkään pidä itseäni mitenkään erityisenä, tai mahtavana kirjallisissa taidoissani, mutta on minun tarinankehittämis-taitojani kehuttu muutamaan otteeseen.

Rakastan eläimiä, kissoja erityisesti (perhe omistaa kaksi persialaista kissaa), mutta koirat ovat myös lähellä sydäntäni. Muutkin pienet eläimet ovat makuuni myös, vaikken niitä välttämättä itselleni hankkisi.

Olen aikaisemmin ollut vähän reilu vuoden kestäneessä suhteessa, sekä lyhyemmässä vähän reilun kuukauden pituisessa suhteessa. Yritän nyt löytää uutta ja mukavaa, ja jospa sen löytäisi täältä... you never know. :D
Tietty kaveruus tai muunlainen, ei niin vakava seura käy myös, eipä tässä niin nirsoja olla.

Laittakaa vaan mulle viestiä, jos yhtään kiinnostuitte, tai haluatte tietää lisää. :)

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?