korppari65

korppari65

Rohkeus on suurempaa kuin pelottomuus

Mies, 52 vuotta, Eronnut, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Seksi Ystävyys

Lähes onnellinen mies

Olisi tietenkin mukavaa, että tässä kertoisin kuinka oikeasti upea ja hyvä tyyppi olenkaan. No, en tee sitä koska saat itse todeta sen tai päästä jyvälle siitä jos pääsemme vaihtamaan vaikka muutaman postin. Tavatessa tiedät ja opit tuntemaan kuka ja millainen olen. Kuvanikin täältä löydät ja varmasti sinunkin kuvasi löytyy jostain.

Sinua etsin:

Olet sinut itsesi kanssa, etkä kaipaa elämääsi enää draamaa vaan hyvää aikuista suhdetta, josta ei puutu puhetta, arkea, eikä hellyyttä. Etsit kainaloa johon käpertyä, ihmistä joka kuuntelee ilot ja surut, jolle tarjoat oman kainalosi johon käpertyä iloineni ja suruineni. Ehkäpä olet jo lapsesi tehnyt, mutta lapset ovat kuitenkin tärkeitä ja osa elämääsi. Luonteeltasi olet enemmän optimisti ehkä samalla sekoitus realistia. Sanot asiat niin kuin ne ovat, olet rehellinen ja tulet toimeen omillasi.
Itse olen juuri yllämainittua varustettuna aimo annoksella poikamaista huumoria ja elämänasennetta. Lisäksi saat minusta seuraa rientoihin, olivatpa ne leffa, ruoka, livekeikka, juhlat, matka tai vain yhdessäolo ilman välttämätöntä ohjelmaa tai ihan jotain muuta. En ole heti laittamassa tavaroita yhteen, mutta valmiina sitoutumaan vain sinuun 100%. Eli yhteenvetona: Elämänkumppani ja rakastaja samassa paketissa. En ole löytänyt sinua, joten löydä minut ja laita rohkeasti viestiä.

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?