piitsapas2

piitsapas2

Vähäsanainen profiili kertoo enemmän kuin 1000 kuvaa ;-)

Mies, 50 vuotta, Sinkku, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

oho!! Mitäs nyt sattu?

En oo kukkakeppi, vinkuheinä, enkä pulkannaru, en marjanpoimija tai metsästäjäkään. Olen spontaani, urheilullinen, poikamainen, äijä(?), miehekäs, toisinaan rajoja rikkova ja epäsovinnainen - ihan piristykseksi ;-). Semmoinen sekalainen aikuisen ja ikiteinin koltiaisen sekoitus. Luotettava, rehellinen ja vilpitön. Yhden naisen mies. Perusluonteeltani olen empaattinen, hellä, huomioiva ja hellittelevä, mutta vähän rajummatkin otteet onnistuu, jos niistä tykätään ;-). Sopeutuvainen ja monipuolinen.

Etsin aloitekykyistä, sanavalmista, avointa, suoraa, rohkeaa, rehellistä, spontaania, kohtuullisen älykästä ja liikunnallista (puuh, pitkä lista, eikä siinä vielä kaikki :P ) naista seurakseni maailmaa parantamaan, juoksemaan, laskettelemaan, vesisateeseen (ja muuallekin) pussailemaan ;), keikoille, teatteriin, illallisille, leffaan, reissuun jne, mitä vain yhdessä halutaan.
Ja vaikka kauheat on vaatimukset, niin kuitenkin reilu meininki, enkä toiselta odota mitään, mitä en itse ole.

Osaathan oma-aloitteisesti ja avoimesti keskustella kaikista asioista ja olla keräämättä niitä "vaivaavia" asioita, joita on sitten "kiva" heittää silmille pitkän ajan takaa.
Haluan avoimen, vilpittömän ja rehellisen parisuhteen, jossa ei kaunaa kerätä, vaan yhdessä eletään reaaliajassa ;-).
Mun huumori on ajoittain mustaa, kyynistä ja sarkastista. Herkuttelen sillä synkimmällä ääripäällä ja pessimistihän ei pety ;-). Olen silti ikuinen optimisti, vaikka joku voikin ensivilkaisulla tehdä toisenlaisen johtopäätöksen - virheellisesti. Hyvin harva juttu on lopulta ryppyotsaisen vakavaa.. ja vakavastakin saa heittää huumoria ;-)

Pidän elukoista ja lapsista, eikä ne sinulla ole haitaksi, kunhan sinulla on kahdenkeskistä tutustumisaikaa riittävästi alkuvaiheessa.

Olen vakituista seuraa etsimässä, enkä hetken hikeä ja hurmiota.

Mulla on kroppa aika trimmissä, eikä jenkka- tai humppakahvoja ole ;-) . Olisi kiva, jos sinäkin olisit pitänyt itsestäsi huolta. Eikä oikeastaan edes 'kiva', vaan aika oleellista. Hyvässä kunnossa on kiva olla, vaikka vaiva on toki jo isohko tässä iässä. Kuntoilu ja ravintotietoisuus on kuitenkin antoisa elämäntapa. Siihen elämäntapaan on parasta kun molemmat sitä haluaa ja yhdessä toteuttaa. Lue tuolta muista ihannekumppanimäärityksistä, inhokeista ja sytykkeistä, mitä se muuta tarkoittaa ja sovitko siihen. Etsin itseni oloista ja tyylistä kumppania, eli enemmän sirompaa (joo en oo ite siro ;) ) fittiä, kuin normaalia fättiä.
Mun rinnalle ei sovi pullantuoksuinen kodin ihme ;). Vaikka tämmöiset onkin usein ihmisenä oikein ihastuttavia, niin mieluusti fokus on elämässä muualla, kuin keittiöön piiloutumisessa. Peräänkuulutan myös rohkeutta, selkärankaa ja asennetta. ;)

Kuvattomat voisivat lähestyä rohkeasti vaikka laittamalla kuvansa tänne s24:n meiliin. Saa sitä muutenkin lähestyä meilitse, kun se toimii kuitenkin yleensä kivemmin, kuin tää veppikikkare.

Ja sanomattakin on selvää, että etsimäni nainen on niin vahva ja fiksu, ettei tupakoi ;-).

Pliis! Täyttäkää niitä profiilejanne edes jotenkin, niin saa jotain käsitystä toisesta. Täällä on 30 000 naisprofiilia, eikä jokaiselta voi kysyä perusjuttuja, muista jutuista puhumattakaan. Säästyy kaikilta vaivaa, kun saa jonninlaisen kuvan tyypistä jo suoraan profiilista. Lisäksi voi käyttää hakuja filtteröidäkseen niitä itselle tärkeitä juttuja (vaikkei sulle mikään olisikaan tärkeää, niin toiselle voi olla).
Tyhjällä profiililla viestit ettet joko oivalla tuota edellistä, tai et välitä (=huomioi itseäsi ja muita). Molemmat seikat viestittää mulle negaa...

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?