nadarsander

nadarsander

Älä nuolaise, ennenkuin rauta on kuumaa.

Mies, 72 vuotta, Eronnut, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Treffiseura Ystävyys Jokin muu

Tiedän, että monia ärsyttää, että lähettelen flirttejä. Mutta toisaalta minusta uteliaisuus on yksi ihmisen tärkeimpiä ominaisuuksia. En voi kuvitella seurustelevani naisen kanssa, joka ei ole utelias. No, jotkut täällä ovat onneksi uteliaita. Lähinnä kai ihmettelevät, miksi tällainen papparainen flirttailee. Selitys löytyy tämän tekstin jatkosta. Toki lähetän myös mielestäni älykkäitä viestejä, joista näkyy, että olen tutustunut vastapuolen profiiliin. Saan niihin vain kovin harvoin vastauksia (ehkä kerran 30:stä) ja se on turhauttavaa. Olisi mukavaa joskus päästä edes toviksi älylliseen keskusteluun, koska täällä on paljon älykkäitä naisia (se on toinen tärkeä ominaisuus naisessa, jota etsin). Tämä Suomi24 on toki naisten markkinat. Te hemaisevat naiset saatte hyvin nopeasti satoja vastauksia toinen toistaan fiksummilta miehiltä. Yritäpä siinä joukossa esittää fiksua!

Olenpahan täältä etsinyt naisseuraa jo vaikka kuinka kauan, mutta mitään pysyvää en ole löytänyt.
Viimeiset vuodet olen kuuluttanut valokuvattavia, mutta ihmeen vähän on Suomen naisia kiinnostanut saada hyviä kuvia itsestään. Olen luullut, että kun täällä on varsin vaihtelevantasoisia kuvia naisista, hyvät kuvat lisäisivät mahdollisuutta löytää sopivia miehiä. Jos nainen on tarpeeksi hyvännäköinen huonokin kuva tuottaa vastauksia, mutta hyvä kuva enemmän. Luulen myös, että fiksut miehet arvostavat enemmän naisia, joilla on hyviä kuvia itsestään.
Täällä lienee satoja valokuvaajia, (joukossa hyviäkin), jotka haluavat kuvata naisia. Minä eroan monista heistä siinä, että minulle valokuvaus on intohimo ja esittelen intohimoni tuloksia (valokuvia) näyttelyissäni. Toki, jos kuvattava ei halua kuvaansa julkisuuteen (vaikkapa näyttelyyn), en sitä ilman hänen lupaansa esitä, en edes täällä netissä.
Mutta jos sinua kiinnostaa nähdä kuviani, lähetän mielelläni linkin niihin.
Jos pidät niistä, kerro minulle, niin voin näyttää lisää kuvia naisista, jotka ovat antaneet luvan esittää kuviaan niistä kiinnostuneille.
Niin, en tosiaan hae täältä maksavia asiakkaita, vaan naisia, jotka haluavat hyviä kuvia itsestään ja jotka antavat ottaa hyviä kuvia itsestään. Tuosta, mikä on hyvä kuva, voimme keskustella ennen kuvausta. "Tyydytykseni" saan siitä, että kuvattavat pitävät kuvistaan.

Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?