Anriitta

Anriitta

Positiivinen asenne kantaa elämässä pitkälle :)

Nainen, 59 vuotta, Sinkku, Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Ystävyys

Täälläpä Aito Suomalainen Nainen, Kainuun Tyttö, Luonnollinen, Nuorekas, Iloinen, Sosiaalinen ja Tunteensa Näyttävä. Elämän kouluttama, mutta aina positiivisesti elämään suhtautuva. Elämä on lyhyt ja elämme sen vain 1 kerran. Nautitaan siitä ihan jokaikinen päivä ja nähdään sen kauneus ja sen tarjoamat pienet asiat, jotka tuovat tullessaan hyvän mielen ja tasapainon. Olen keskisuomalaistunut vähän aikaa sitten ja kaikki on vielä uutta, mutta hyvin olen tänne kotiutunut. Täällä on luontoa ja vesistöä, tärkeitä elementtejä minulle.

Talven selkä alkaa taittua...... Kevätaurinko lämmittää jo mukavasti........Sitten tulee jälleen se niin odotettu ja kaivattu KESÄ, uusi Kesä......Luonto antaa kauneintaan.... Kesäaamut, -illat ja -yöt......veden äärellä olo.....saunominen...uinti.....soutelu......onkiminen......Hiljaisuus ympärillä.....Kesäilta ja-yö ottaa syleilyynsä......On aika kahden Ihmisen....

TULE ....Sinä VAPAA, Ihana MIES Elämääni, KUMPPANIKSENI.....kokemaan ja jakamaan yhdessä asioita, joista kumpikin pitää. Sanotaanhan, että Ihmisen ei ole hyvä olla Yksin....... varsinkaan silloin, kun on Parisuhdeihminen. Sitä kaipaa Toisen Ihmisen kosketusta, lämpöä, lähellä oloa. Tunnetta, että ME ollaan ME....YHDESSÄ!


Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?