Anriitta

Anriitta

Positiivinen asenne kantaa elämässä pitkälle :)

Nainen, 59 vuotta, Sinkku, Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

Heteroseksuaali

Kiikarissa

Elämänkumppani Treffiseura Ystävyys

Täälläpä Aito Suomalainen Nainen, Kainuun Tyttö, Luonnollinen, Nuorekas, Iloinen, Sosiaalinen ja Tunteensa Näyttävä. Elämän kouluttama, mutta aina positiivisesti elämään suhtautuva. Elämä on lyhyt ja elämme sen vain 1 kerran. Nautitaan siitä ihan jokaikinen päivä ja nähdään sen kauneus ja sen tarjoamat pienet asiat, jotka tuovat tullessaan hyvän mielen ja tasapainon. Muutin tänne Kainuun korpimaisemista, upeiden Vaarojen ympäröimästä Maakunnasta. Täällä Keski-Suomessa on myös polveilevaa maastoa, luontoa ja vesistöä, tärkeitä elementtejä minulle.

Kesä on nyt saapunut ilahduttamaan meitä......Luonto antaa kauneintaan.... Kesäaamut, -illat ja -yöt......veden äärellä olo.....saunominen...uinti.....soutelu......onkiminen......Hiljaisuus ympärillä.....Kesäilta ja-yö ottavat syleilyynsä......On aika kahden Ihmisen....

TULE ....Sinä VAPAA, Ihana MIES Elämääni, Kumppanikseni....kokemaan ja jakamaan yhdessä asioita, joista kumpikin pitää. Sanotaanhan, että Ihmisen ei ole hyvä olla Yksin, varsinkaan silloin, kun haluaa ja kaipaa toista ihmistä Elämäänsä, täydentämään sitä.
Naisena kaipaan Miestä sekä henkisesti että fyysisesti. Haluan jakaa asioita hänen kanssaan, tehdä kaikkea kivaa yhdessä ja tuntea, että hän on elämässäni mukana, osana sitä.

Kaipaan Miestä myös fyysisesti. Lämpöä, läheisyyttä, kosketusta. Tuntea, että olemme lähellä toisiamme myös seksuaalisesti, sillä sen lähemmäksi ei voi toista ihmistä päästä.
Seksi on luonnollinen tarve meillä ihmisillä, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän.
Minulle se on Tärkeä ja Vahva asia yhdessä oloa, sillä siinä on kyse Yhteisestä Nautinnosta! :-)))Rekisteröidy

Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Ilmaisella rekisteröinnillä se onnistuu!

Rekisteröidy

Rekisteröitynyt käyttäjä?