Lähde mukaan Sinkkuristeilylle!

19.12.

Seuraavan kerran rakkautta etsitään ja löydetään Baltic Princessilla torstaina 19.12. Varaa paikkasi Turusta starttaavalle Sinkkuristeilylle, tägää itsesi mukaan ja katso ketkä kaikki muut ovat tulossa.

Varaa matka


Muut lähdöt:

Helsinki (Europa): Turku (Baltic Princess):
26.12. 19.12.

Sinkkuristeilyllä, tositarkoituksella & leikkimielellä

Speed dating, Sinkkubuffa, Sinkkubaari sekä sadoittain mukavia sinkkuja ympäri Suomen – Suomi24:sen Sinkkuristeilyllä etsitään ja löydetään rakkautta kerran kuussa torstaisin. Anna Amorille mahdollisuus ja hyppää laivaan joko Helsingistä tai Turusta. Mukana risteilevät sinkkuisäntä Tony Hällfors ja -emäntä Miia Nuutila, ja sinkkuohjelmista voit voittaa Pafin tarjoamia upeita palkintoja samppanjasta Pariisin matkaan.

Varaa matkasi netistä tai puhelimitse nyt heti!

Voit varata matkan myös puhelimitse 0600-157 00 (0600-puhelut 1,74 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 9-18 ja su klo 10-18.


Sinkkuristeily testissä

Sinkkuristeilijä Suvi osallistui risteilylle saadakseen uusia kokemuksia rennossa ympäristössä ja kohdatakseen mielenkiintoisia ihmisiä.

Mikä oli risteilyn parasta antia?
- Avoimet ihmiset, mukava ohjelma ja vapaus valita ohjelmasta mihin osallistuu. Lisäksi oli mukavaa, että halutessaan saattoi vetäytyä omaan rauhaan, Suvi sanoo.

Kiitosta keräsi myös Sinkkuristeilyn juontaja Emmi.
- Hän oli avoimin mielin tapahtumassa ja jutteli sinkkuristeilijöiden kanssa koko matkan ajan.

Pientä moitetta hän antaa aikataulusta. Suvi toivoisi, että mahdollisimman moni rohkaistuisi osallistumaan ohjelmiin. Hän muistuttaa, että uima-asu kannattaa ottaa mukaan allastreffejä varten.

Suvi suosittelee sinkkuristeilyä paria tai hauskanpitoa etsiville:
- Kunhan ei mieti liikaa, miten on, nauttii varmasti ajasta!


Olitko Sinkkuristeilyllä?

Kerro meille lyhyt tarina siitä millaista siellä oli, mitä siellä tapahtui tai mitä teit! Voit myös halutessasi lähettää kuvan. Kaikkien tarinansa lähettäneiden kesken arvomme kerran kuukaudessa 1 kuukauden Treffit Plus-paketin. Tarinoita ja kuvia julkaistaan Sinkkuristeilyn nettisivuilla.

Osallistu kilpailuun


Yhteistyössä risteilyllä:

Etsi ja löydä lempeä Sinkkuristeilyllä!

Säpinää, sutinaa, ja sitä oikean etsintää Europan sinkkuristeilyllä kerran kuussa torstaisin. Illan isäntänä toimii Tony Hällfors. Menoa ryydittävät lisäksi suomalaiset DJ:t ja bilebändit.

Europa lähtee Helsingin Länsiterminaalista klo 18.30 ja palaa seuraavana päivänä klo 16.30. Risteilyllä ehdit viettää aikaa Tallinnassa klo 8.30.-12.30. Ikäraja 21 vuotta. Matkalle tarvitset mukaan passin tai EU:n henkilökortin.


Syksyn bilebändit:

19.9. Roope Salminen & Koirat
10.10. Joku Paikallinen Bändi
31.10. Grooving High Allstars
26.12. Disco Inferno


Katso Tonyn ja Emmin vinkit matkalle mukaan!

 

 

Ohjelma

Torstai

20.45 - 21.00Ilmoittautuminen SpeedDatingiin Moonlight Bar, kansi 7
21.00SpeedDating Moonlight Bar, kansi 7
22.00SpeedDancing Moonlight Bar, kansi 7
22.00 - 23.00SinkkuBaari Moonlight Bar, kansi 7.
Skumppalasillinen vain 2 €!

Koe supersuosittu SpeedDating meritunnelmissa. Ilmoittaudu mukaan ja katso, miten monta mielenkiintoista ihmistä ehdit tavata lyhyessä ajassa! Keskustelua voi jatkaa myöhemmin sen kanssa, joka jää parhaiten mieleesi...

Perjantai

12.00Sinkkujen AllasTreffit Sauna Beach, kansi 12
14.45SinkkuBuffet Buffet-ravintola, kansi 8
15.00Sinkkutietokilpailu SinkkuBaarissa Moonlight bar, kansi 7.

Sinkkujen AllasTreffit on nimensä mukaisesti treffit altaalla. Menossa mukana ovat myös Tony ja Emmi. SinkkuBaarissa juontajien ohjaamia yllätysaktiviteetteja iskurepliikkikilpailusta vaatejonoon ja paljon muuta hauskaa. Tule tutustumaan Sinkkuihin!

Uskotko rakkauteen ensiristeilyllä?

Elämänkumppaneita etsitään ja löydetään tositarkoituksella Turussa Baltic Princessin sinkkuristeilyllä kerran kuussa. Tapaa mukavia ihmisiä ympäri Suomen. Sinkkuemäntänä toimii Miia Nuutila.

Baltic Princess lähtee Turun satamasta klo 20.15 ja palaa seuraavana iltana klo 19.15. Ikäraja 18 vuotta.


Syksyn bilebändit:

5.9. Joku Paikallinen Bändi
3.10. Joku Paikallinen Bändi
14.11. Disco Inferno
19.12. Disco Inferno


Lähde Miian mukaan pitämään hauskaa! Kurkkaa video.

 

Ohjelma

Paluupäivänä laivan Buffet-ravintolaan on varattu SinkkuBuffet-pöytiä, joissa ruokailuseura on taatusti mielenkiintoista ja vapaata! Juontajat ohjaavat sinut sopivimpaan SinkkuBuffet-pöytään. SinkkuBuffet on normaalin Buffet-kattauksen hintainen. Varaa paikkasi suoraan Buffet-ravintolasta.

Torstai

22.00 – 22.15Ilmoittautuminen SpeedDatingiin Sinkkubaari, kansi 7
22.15SpeedDating Sinkkubaari, kansi 7

Koe supersuosittu SpeedDating meritunnelmissa. Ilmoittaudu mukaan ja katso, miten monta mielenkiintoista ihmistä ehdit tavata lyhyessä ajassa! Keskustelua voi jatkaa myöhemmin sen kanssa, joka jää parhaiten mieleesi...

Perjantai

12.00SinkkuTreffit Sinkkubaari, kansi 7
14.00–15.30SinkkuBuffet Buffet-ravintola, kansi 7
16.00–16.15Ilmoittautuminen SpeedDancingiin Starlight Palace, kansi 6/7
16.15–17.00SpeedDancing Starlight Palace, kansi 6/7

Tule SinkkuTreffeille voittamaan kivoja palkintoja erilaisista kisoista! SpeedDancingissä pääset testaamaan potentiaalisten kumppaneiden tanssitaitoa minuutin ajan. Ja tokihan tanssin aikana ehtii myös hieman jutella. Ilmoittaudu mukaan ja löydä se oikea tanssilattialla!

Kuvagalleria

Videot risteilyiltä

Tony, Miia ja Emmi jakavat vinkkejä Sinkkuristeilylle:

 

 

 

Suomi24 Sinkkuristeily -elokuva

Lähde mukaan Sinkkulaivalle

Flash toistinta ei löytynyt.

Sinkkulaiva on LIV-kanavan uusi deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla.

Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua. Mukana on kaikenikäisiä ja kaikenlaisia miehiä ja naisia, jotka toivovat löytävänsä Sen Oikein. Laivalla paitsi syödään, juodaan ja juhlitaan, niin osallistutaan erilaisiin leikkimielisiin peleihin ja kisoihin, jotka edesauttavat seuralaisen löytämistä.

Vaikka treffailu onkin iloinen asia, niin Sinkkulaivassa kuullaan myös kovia kohtaloita osallistujien taustoilta. Parisuhteen todellisuus voi olla raaka ja epäonnistuneen suhteen taakka raskas kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Sinkku-osallistujat jakavat avoimesti taustansa ja tunnemyrskyiltä ei merelläkään säästytä. Sinkkulaiva seilaa rakkauden ristiaallokossa sielun syvimpiin satamiin, mutta aina optimisesti sitä kauneinta määränpäätä tavoitellen.

Lue lisää Livin sivuilta


Ohjelman lähetysajat

Sinkkulaiva esitetään maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin sekä koko viikon jaksot uusintana sunnuntaisin.

Katso tarkat lähetysajat


Hae mukaan Sinkkulaivan toiselle kaudelle!

Uusia ennakkoluulottomia sinkkuja haetaan nyt Livin sivuilla.

HAE MUKAAN OHJELMAAN